بازدید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند از مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه

۲۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۲ کد : ۸۸۸ اخبار

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند از مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه بازدید نمودند.

در این بازدید عباس صفری شهردار دماوند ابراز امیدواری کرد این مرکز بتواند به ارتقاء کیفیت ساخت و ساز شهری دماوند کمک شایانی نماید.

وی همچنین با یادآوری برخی نکات فنی و آزمایشگاهی به گسترش فعالیت این مرکز تأکید نمود.

در این بازدید حمیدرضا احمدآقایی رییس مرکز تحقیقات بتن و آسفالت دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این مرکز به خدمات قابل ارائه در زمینه های پژوهشی و فنی و آزمایشگاهی توسط این مرکز اشاره و به تشریح برنامه های آتی مرکز مذکور پرداخت.

در ادامه حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند نیز با تأکید بر نحوه همکاری این مرکز با سازمان ها و نهادهای مرتبط با ساخت و ساز شهری به مأموریت های این مرکز در خصوص تجاری سازی خدمات و محصولات اشاره نمود.

همچنین برخی دیگر از آزمایشگاه های دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت که رضا نهاوندی معاون اداری و مالی دانشگاه در این بازدیدها شهردار واعضای محترم شورای اسلامی شهر دماوند را همراهی و به ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه گسترش آزمایشگاه های دانشگاه پرداخت.