آیین تودیع و معارفه معاون جدید آموزشی

۳۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۹ کد : ۸۴۱ اخبار

با حضور هیات رئیسه و کارکنان حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مراسم معارفه هادی عبدالهی فر معاون جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند و تودیع امیر غلام ابری معاونت سابق حوزه مذکور در سالن کنفرانس ساختمان اداری برگزار شد.

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ابتدای جلسه در سخنانی ضمن تشکر از زحمات ابری در دوران یک ساله تصدی این پست ، برای هادی عبدالهی فر آرزوی موفقیت کرد و اظهار داشت : دکتر ابری انسانی اخلاق مدار،دقیق ، قانونمند ، حق شناس و آشنا به کار هستند و در طول دوران مسئولیت خود،نظم و آرامش خاصی را در حوزه آموزش واحد دماوند ایجاد نمود.

وی همچنین افزود :آرامش و اخلاق شایسته،روح قانونی و متعهد بودن نسبت به کارها از ویژگیهای برجسته آقای عبدالهی فر است و امیدواریم همین روحیه را در حوزه آموزش دانشگاه نیز ادامه دهند.

در ادامه جلسه ابری ضمن تشکر از اعتماد ریاست و معاونین در انتخاب خود،از کاستی های احتمالی در برخی کارها عذر خواهی کرد.

دکتر ابری سپس گزارش عملکرد 12 ماهه  فعالیت خود در حوزه آموزش را ارائه داد و ضمن تشکر از همکاران حوزه آموزش به آنها توصیه کرد در هر زمان و موقعیتی برخورد خوب و مناسب با ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهند.

عبدالهی فر نیز ضمن تشکر از حسن نیت رئیس و معاونین واحد دماوند در انتخاب خود ، حسن برخورد با دانشجو با رعایت قانون و مقررات و تلاش برای تصویب رشته ها را از موارد مهم و ضروری در حوزه آموزش بر شمرد.

در پایان جلسه همکاران حوزه آموزش با اهداء لوح و تندیس از دکتر ابری تقدیر نمودند.

هادی عبدالهی فر از سال 1390 مسئولیت معاونت دانشجویی فرهنگی این واحد دانشگاهی را بر عهده داشت و از این پس در سمت معاونت آموزشی فعالیت خواهد نمود.