مراسم تودیع و معارفه معاون جدید دانشجویی فرهنگی در واحد دماوند

۳۰ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۸ کد : ۸۴۰ اخبار

آیین تودیع و معارفه معاون جدید دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و کارکنان حوزه  دانشجویی فرهنگی در سالن کنفرانس ساختمان اداری  برگزار شد.

در این جلسه دکتر صفری ضمن تشکر از زحمات هادی عبدالهی فر و آرزوی موفقیت وی در سمت جدید معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی،حجت مداحی را به عنوان معاون جدید دانشجویی و فرهنگی واحد دماوند معرفی و برای وی آرزوی موفقیت نمود.

محمود صفری اظهار داشت:آرامش و اخلاق شایسته،روح قانونی و تعهد بالا،تکیه بر ضابطه به جای رابطه و تعهد داشتن نسبت به کارها از ویژگیهای برجسته آقای عبدالهی فر است و امیدواریم همین روحیه را در حوزه آموزش دانشگاه نیز ادامه دهند.

هادی عبدالهی فر نیز در سخنانی از دکتر صفری،هیأت رئیسه دانشگاه  و همکاران حوزه دانشجویی فرهنگی تشکر نمود.

وی در ادامه افزود:در مدت 5 ساله مسئولیت بنده در این حوزه اکثر کارها به صورت اتوماسیون درآمد و ثبات و نظم خوبی برقرار شده است؛

عبدالهی فر با اشاره به این که نقش هماهنگ کننده و راهنما را در حوزه دانشجویی داشته و تمامی کارها توسط کارکنان این قسمت انجام شده گفت:این حوزه با وجود حجم زیاد مراجعات دانشجویی،خدمات آنلاین به دانشجویان ارئه می دهد و سعی بر این بوده که این خدمات در اسرع وقت و آسان ارائه شود.

حجت مداحی معاون جدید دانشجویی فرهنگی واحد دماوند نیز ضمن تبریک سالروز ولادت امام جواد(ع) و همزمانی آن با ولادت رهبر معظم انقلاب،اظهار داشت:بنده 2 نکته اساسی را سرلوحه کار خود قرار خواهم داد؛تکریم ارباب رجوع و توجه ویژه به مباحث فرهنگی.

وی در ادامه و ضمن تشکر از تلاشهای انجام شده در حوزه دانشجویی فرهنگی،خواستار تداوم فعالیت ها و تلاش مضاعف همکاران شد.

حجت مداحی از مسئولین فرهنگی و یکی از اساتید این واحد دانشگاهی و دانشجوی مقطع دکتری جامعه شناسی فرهنگی است؛وی  2 مدرک کارشناسی ارشد در رشته های پژوهش اجتماعی و قرآن و حدیث دارد و ضمن ارائه 20 مقاله علمی پژوهشی،یک کتاب هم در حوزه کارآفرینی تالیف نموده است؛مداحی سابقه  9 ساله معاونت فرهنگی و ریاست دفتر فرهنگ اسلامی واحد آشتیان را نیز در کارنامه ی خود دارد.

طبق بخشنامه شماره 18596/ص مورخ 94/3/24 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای طرح تجمیع،معاونت های دانشجویی و فرهنگی تمامی واحدهای دانشگاهی تجمیع گردید.

( ۱ )