دیدار صمیمانه کارکنان عضو خانواده شاهد و ایثارگر با ریاست واحد دماوند

۲۸ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۸:۴۵ کد : ۸۳۹ اخبار

همزمان با اعیاد بزرگ ماه رجب المرجب،تعدادی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند که از خانواده شاهد و ایثارگر هستند، با ریاست محترم واحد دیدار نمودند.

در ابتدای این دیدار حاضرین در جلسه به ارائه گزارش از فعالیتهای حوزه خود پرداختند و توضیحاتی در مورد وضعیت خانوادگی و تحصیلی خود ارائه نمودند.

دکتر محمود صفری در این دیدار ضمن بیان خاطراتی با پدران این کارکنان اظهار داشت:بنده با شهید شریفی راد و همچنین با جانباز سرافراز نوایی روابط صمیمانه ای داشتم.

وی افزود:بنده در زمان مجروحیت و جانبازی شهید شریفی به ملاقات وی می رفتم و خاطرات به یاد ماندنی از این شهید بزرگوار دارم؛همچنین در دیدار های مختلفی که با جانباز سرافراز نوایی دارم خاطرات جاودانه دوران انقلاب را باهم مرور میکنیم.

رئیس واحد دماوند در پایان ضمن آرزوی سلامتی و سالی پربار برای این همکاران گفت:امیدوارم شاهد پیشرفت روز افزون شما و تمامی همکاران این واحد دانشگاهی در عرصه های مختلف علمی و خانوادگی باشیم.

می باشد،دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر در واحد تهران مرکز است.