تجدید عهد دانشگاهیان واحد دماوند با آرمان های شهدا

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۹ کد : ۸۲۸ اخبار

در واپسین روزهای سال 1394 و در آستانه فرا رسیدن سال جدید،جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور در گلزار شهدای آبعلی با آرمانهای والای شهدا تجدید عهد کردند.

در این روز کارکنان واحد دماوند ضمن غبارروبی مزار شهدا،با نثار فاتحه و اهدای گل،یاد و خاطره این دلیرمردان را زنده کردند.

ابراهیم جعفرقلی رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ضمن یادآوری رشادتهای بی نظیر رزمندگان اسلام چه در دوران مبارزه با طاغوت و چه در دوران دفاع مقدس،اظهار داشت:امروز وظیفه هر ایرانی است که با زنده نگه داشتن منش و راه شهدا،این مشعل را برای همیشه تاریخ فروزان نگه دارد.

در این روز دانشگاهیان همچنین با حضور در مرقد شهید محمد شریفی راد پدر حسین شریفی راد از همکاران دانشگاه و نثار فاتحه برای این شهید سعید آرزوی علو درجات کردند.

شهید محمد شریفی راد که از جانبازان سرافراز 8 سال دفاع مقدس بود در جریان عملیات کربلای 5 و پس از اصابت ترکش از ناحیه سر مصدوم شد و متعاقب آن توانایی حرکتی نیمی از بدن وی مختل گردید و به درجه جانبازی اعصاب و روان نائل گردید.

این شهید بزرگوار پس از تحمل سالها درد و رنج حاصل از جانبازی و مراجعات مکرر به بیمارستان بقیه ا... در سن 52 سالگی مدال درخشان شهادت را بر گردن آویخت تا پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همچنان سرفراز باشد.