داشتن نظم و انضباط،توجه به مطالبات دانشجویان،انجام به موقع امور و رعایت صرفه جویی

۲۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۵ کد : ۸۲۷ اخبار

در جلسه پایان سال 1394 ریاست با کارکنان دانشگاه آزاد دماوند مطرح شد:

داشتن نظم و انضباط،وجدان کاری،توجه به مطالبات دانشجویان،انجام به موقع امور و رعایت صرفه جویی

در واپسین روز های اسفند ماه 1394 و در آستانه آغاز سال جدید،جلسه مشترک رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با کارکنان این دانشگاه در سالن اجتماعات ساختمان آموزشی شماره یک برگزار شد.

در آغاز جلسه  محمود صفری رئیس واحد دماوند،ضمن تشکر از زحمات انجام شده توسط معاونین و کارکنان، عملکرد یکایک بخش ها را  در سالی که گذشت  بررسی کرد و نقاط قوت و ضعف هر کدام از آنها را بازگو نمود.

صفری همچنین با اشاره به سالروز شهادت مظلومانه حضرت زهرا(س) اظهار داشت:توجه به فضایل اخلاقی ومنش زندگی محورآفرینش،حضرت فاطمه زهرا(س)باید سرلوحه زندگی همه ما باشد.

وی در ادامه اظهارداشت:داشتن نظم و انضباط،وجدان کاری،توجه به دانشجو و انجام به موقع امورمربوط به آنها با اخلاق خوب و روی خوش،توکل به خدا در کارها و حضور هرچه بیشتر در نمازهای جماعت و فعالیت های فرهنگی دانشگاه،امر به معروف و نهی از منکر و بحث حجاب و عفاف،حضور هر چه بیشتر مدیران گروه در واحد،همدلی و همزبانی به معنای واقعی کلمه از مهمترین توقعات مسئولین دانشگاه ازکارکنان است.

دکتر صفری با تبریک پیشاپیش سال جدید از همه همکاران خواست تا در سال جدید با تلاشی افزون تر خدمت به دانشجویان و دانشگاهیان را ادامه دهند.