قدردانی از یکسال تعامل سازنده

۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۸ کد : ۸۲۴ اخبار

در واپسین روزهای اسفندماه 1394 و همزمان با آغاز سال جدید ، هیاتی متشکل از مسئولین بانک ملی دماوند با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ، از یکسال همکاری و تعامل سازنده دانشگاه با بانک ملی قدردانی کردند.

در این دیدار آقایان جهانشاهی رئیس حوزه بانک ملی منطقه دماوند ، نجاری رئیس اسبق و ملامحمدی معاون شعبه دماوند با آقایان محمود صفری رئیس و رضا نهاوندی معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند دیدار و از یکسال همکاری دانشگاه تقدیر نمودند.

نجاری رئیس اسبق بانک ملی دماوند که تا یک ماه اخیر هم مسئولیت ریاست این شعبه را بر عهده داشت ، در سخنانی به سابقه 13ساله دانشگاه و اقدامات چشمگیر آن اشاره کرد و اظهار داشت : وجود دانشگاه در دماوند باعث تحولات بزرگ فرهنگی و اقتصادی شده و خوش نامی مسئولین آن بر محبوبیت هر چه بیشتر آن افزوده است.

دکتر صفری رئیس واحد دماوند نیز ضمن تشکر  از حضار ، گزارش کوتاهی از فعالیتهای یکساله واحد ارائه داد و گفت: این دانشگاه با کمک خداوند در این شهر شکل گرفت و اکنون با دارا بودن بیش از 80 رشته به یکی از قطب های مهم علمی در شرق استان تهران بدل شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند افزود : مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور که بزرگترین دانشگاه حضوری جهان لقب گرفته،مسیر خود را در جهت توسعه آموزش عالی بویژه در مقاطع ارشد و دکتری با قدرت ادامه خواهد داد.