جلسه شورای تخصصی فرهنگی واحد دماوند برگزار شد

۱۳ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۲ کد : ۸۱۲ اخبار

جلسه شورای تخصصی فرهنگی دانشگاه آزاد دماوند واحد دماوند با حضور دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه، دکتر هادی عبدالهی فر معاون فرهنگی و دانشجویی و حجت الاسلام و المسلمین احمدی مدیر کل فرهنگی این واحد دانشگاهی و سایر اعضاء برگزار شد.

در این جلسه پیرامون موارد مختلف فرهنگی بویژه نحوه اجرائی نمودن بخشنامه های سازمان مرکزی بحث و تبادل نظر شد.

از مواردی که در خصوص آن صحبت شد،برگزاری اردوی راهیان نور به همت بسیج دانشجویی و حوزه فرهنگی واحد دماوند بود.

این اردو همه ساله و در جهت اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت برای دانشجویان خواهر و برادر  دانشگاه برگزار می شود و این دانشجویان در گروه های مجزا (خواهران-برادران)در نیمه دوم اسفند ماه به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام می شوند.

امسال نیز با هماهنگی های خوب به عمل آمده توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و سپاه پاسداران،این اردو از روز چهاردهم اسفند آغاز خواهد شد.