حضور دانشگاه آزاد دماوند در نمایشگاه جانبی نهمین جشنواره کشوری ((تیتر9))

۱۳ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۰ کد : ۸۱۱ اخبار

حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد دماوند در نمایشگاه جانبی نهمین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی با عنوان ((تیتر9))حضور پررنگی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین احمدی مدیر کل فرهنگی واحد دماوند در این خصوص گفت:این نمایشگاه در محل مصلی تهران برگزار شده و اکثر دانشگاه ها اعم از دولتی و آزاد در آن حضور دارند.

وی افزود: واحد دماوند نیز با نشریات فرهنگی-دانشجویی خود به نامهای سودا،راز،بصیر و  بوی سیب و همچنین با ارائه محصولات متنوع فرهنگی نظیر نرم افزار های خورشید بصیرت،نهضت جاوید وبیکران های 1و2 در این نمایشگاه شرکت نموده است.

مدیر کل فرهنگی واحد دماوند اضافه کرد:نشریات راز و سودا از نشریه های فعال دانشگاه هستند و تاکنون مقام های مختلف استانی و ملی را کسب کرده اند.همچنین نرم افزارهای بیکران ها که مربوط به معرفی عرفای بزرگ حال حاضر می باشد و توسط دانشجویان تهیه و با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.