دیداردانشگاهیان واحد دماوند با خانواده معظم شهدا و ایثارگران

۲۹ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۹ کد : ۷۹۸ اخبار
 همزمان با سی و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در آستانه فرا رسیدن سال جدید،هیاتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با خانواده های معظم دو شهید و دو ایثارگر دماوندی دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی احمدی مدیر فرهنگی و اجتماعی ،حجت الاسلام والمسلمین سید فضل الله ساداتی نسب مسئول ستاد اقامه نماز دانشگاه و امام جمعه موقت شهرستان،دکتر مهدی ملک محمدی مدیر گروه معارف،ابراهیم جعفرقلی رییس ستاد شاهد و ایثارگر واحد دماوند و خانم مهرابی کارشناس فرهنگی دانشگاه به همراه مسئول روابط عمومی اعضای این هیات بودند.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی احمدی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن یادآوری تلاش،فداکاری و رشادتهای بی نظیر رزمندگان اسلام،زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را جزء وظایف همگان دانست و اظهار داشت:در دنیای امروز که جوانان ما در معرض انواع هجمه های فرهنگی و اعتقادی قرار دارند،زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت یک اصل مهم و ضروری است.

در این برنامه با خانواده شهیدان حسن حبیبی و مصطفی حاج علیرضایی دیدار شد ودانشگاهیان واحد دماوند از مادران فداکار این دو شهید دلجویی کردند.

در این روز همچنین با جانبازان سرافراز آقایان سیاووش ملک نگاه و مجید کریمایی دیدار شد و این دو بزرگوار به بیان خاطرات خود از ایام دفاع مقدس پرداختند.

سیاووش ملک نگاه در جریان عملیات والفجر 5 ومجید کریمایی در منطقه عملیاتی غرب کشور به درجه رفیع جانبازی نائل آمده اند.