فتح قله آتشفشانی چهل تن تفتان توسط دانشگاهیان واحد دماوند

۱۱ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۴ کد : ۷۹۷ اخبار

تفتان نام تنها آتشفشان فعال در سراسر کشور است. این کوه در منطقه جنوب شرقی ایران در استان سیستان و بلوچستان قرار گرفته‌است و با ارتفاع 4042 متر از سطح دریا بلندترین کوه بلوچستان و دارای قلل متعدد می‌باشد و قله آتشفشانی این کوه چهل تن نام دارد.

تفتان در زبان پارسی به معنای مکان گرما است. این آتشفشان فعال است و گازهای گوگرد در دهانه آن منتشر می‌شوند. کوهنوردان عموماً از یال غربی به این قله صعود می‌کنند که در آن پناهگاه مجهزی ساخته شده‌است.

تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در جدیدترین صعود خود موفق به فتح این قله آتشفشانی شد.

دراین صعود که  با عنوان همایش سراسری صعود کارکنان و اعضای هیات علمی(آقایان) دانشگاه آزاد اسلامی به قله تفتان انجام شد و دو روز به طول انجامید؛مهندس مرتضی رمضانی عضو هیات علمی واحد دماوند و رئیس هیات کوهنوردی استان تهران سرپرستی این تیم دانشگاهی را بر عهده داشت.

سید محمد رضایی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم ارتباطات واحد دماوند مربی این تیم بود و آقایان فیروز وطنی و فرید فتحعلی که از کارکنان این واحد دانشگاهی هستند،اعضای تیم دماوند را تشکیل می دادند.

( ۱ )