حضور دانشگاهیان واحد دماوند در راهپیمایی 22 بهمن 1394

۲۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۴ کد : ۷۹۴ اخبار
.

یوم ا... بیست و دوم بهمن ماه امسال در سراسر کشور مردم غیرتمند در راهپیمایی ضد استکباری شرکت کردند و جامعه دانشگاهی نیز در کنار آنها در این مراسم حضور داشتند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز در این راهپیمایی در شهر دماوند در میان مردم شهر حاضر شده و برائت و انزجار خود را از رفتارهای مستکبرانه برخی دولت ها اعلام کردند.

رییس ، معاونان، کارکنان، دانشجویان و اساتید واحد دماوند ، در راهپیمایی روز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند و با امام و رهبری پیمانی دوباره بستند.

در این راهپیمایی، حاضرین با حمل پلاکاردها و سر دادن شعارهایی، اهداف و نگاه های ویژه انقلاب اسلامی به دنیا و رفتارهای برخی دولتمردان را اظهار کردند.

دانشگاه آزاد دماوند در راهپیمایی امسال خبر نامه مخصوص دهه فجر را تهیه و توزیع کرد که با استقبال مردم مواجه شد.

در این نشریه به سخنرانی امام جمعه دماوند در جمع دانشگاهیان،سخنرانی رییس دانشگاه در مساجد شهر،معرفی ویژه برنامه های دانشگاه در این ایام ومتن نگرشی برنهادهای اطلاعاتی دوران طاغوت پرداخته شده است.