همزمان با برگزاری منظم امتحانات،تقویم آموزشی نیمسال تابستان دانشگاه‌ منتشر شد

۳۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۹ کد : ۷۸۰ اخبار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند همزمان با برگزاری منظم امتحانات،تقویم آموزشی نیمسال تابستان خود را در صفحه اصلی سایت این واحد قرار داده تا دانشجویان بلافاصله وپس از اتمام امتحانات یعنی از روز اول تیرماه، انتخاب واحد نمایند.

هادی عبدالهی فر معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند در خصوص برگزاری امتحانات گفت:امتحانات این واحد دانشگاهی از روز دوشنبه 17 خردادماه آغاز شده و تا روز یکشنبه 30 خرداد ادامه  خواهد داشت.

معاون آموزشی واحد دماوند ادامه داد:دو ساختمان آموزشی شماره یک و سه دانشگاه،همه روزه و درایام امتحانات در 3 نوبت پذیرای دانشجویان گرانقدر هستند.

وی با اشاره به بخشنامه اخیر سازمان مرکزی مبنی بر استفاده از کادر اداری و کارکنان واحد در امر امتحانات افزود: اقدامات صورت گرفته در راستای ایجاد شرایط مناسبت برای حضور دانشجویان و رفاه حال آن‌ها و همچنین همکاری تمامی عوامل اجرایی و دست اندر کاران بویژه همکاران واحد در برگزاری امتحانات در ماه مبارک رمضان قابل تقدیر است.

هادی عبدالهی فر در خصوص نیمسال تابستان نیز گفت:انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در روز یکم تیرماه و کارشناسی ارشد و دکتری در روز دوم تیرماه و بصورت اینترنتی انجام خواهد شد.

وی در پایان افزود:از روز پنجم تیرماه  تمامی کلاس‌ها دایر می‌شود و در روز بیست و هشتم مردادماه به پایان می‌رسد، همچنین امتحانات نیمسال تابستان این دانشگاه در فاصله 31مرداد لغایت 9 شهریور ماه برگزار خواهد شد.