تسهیل فرایندهای آموزشی و پژوهشی با اختصاص 30 اتاق به اساتید وگروه های آموزشی

۳۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۸ کد : ۷۷۹ اخبار

در جهت تسهیل فرایندهای آموزشی و پژوهشی و دسترسی آسان دانشجویان به استادان و مدیران گروه های آموزشی،10 اتاق به اساتید و 20اتاق نیز به مدیران گروه های آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اختصاص یافته است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند ضمن اعلام این مطلب توضیح داد: با اختصاص اتاق های مذکور به گروههای آموزشی و فراهم نمودن امکانات اصلی نظیر سیستم های رایانه و امکان دسترسی به اینترنت و سایت های تحقیقاتی شرایط لازم جهت انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی توسط اساتید مهیا و مشکلات دانشجویان در اسرع وقت مرتفع خواهد شد.

هادی عبدالهی فر تاکید کرد اختصاص اتاق به اساتید از مهمترین دغدغه های ریاست واحد دماوند بوده و علی رغم محدودیت های موجود این واحد دانشگاهی جزء واحدهای پیشتاز در این امر محسوب می شود و از ابتدای تاسیس،اتاق اساتید در این دانشگاه دایر بوده است.

وی ادامه داد:در حال حاضر تمامی ساختمانهای آموزشی،آزمایشگاهی و تربیت بدنی واحد دماوند دارای اتاق اساتید مجزای خواهر و برادر

می باشد تا ضمن حفظ شان و منزلت اساتید ، موجبات دسترسی راحت تر دانشجویان را به آنها فراهم نماید.

عبدالهی فر با بیان اینکه در همه دانشگاه‌های معتبر مدیران گروه صاحب دفاتر کاری هستند و این جزء امکانات اولیه یک دانشگاه است گفت:دانشگاه آزاد دماوند نیز از مدیران گروه غافل نبوده و در سال گذشته و همزمان با افتتاح ساختمان اداری و با همکاری حوزه اداری و مالی،  در ساختمان های آموزشی شماره یک و سه،اقدام به اختصاص 20 اتاق برای دفاتر کار مدیران گروه های آموزشی نمود که با استقبال خوب اعضاء هیات علمی و دانشجویان مواجه شد.

وی افزود:البته با استانداردها و شرایط ایده آل فاصله داریم اما با وجود تنگناهای موجود در حال حاضر شرایط خوبی در این زمینه ایجاد شده است.

هادی عبدالهی فر ادامه داد: با توجه به وجود سیستم های رایانه و اینترنت پر سرعت در اکثر اتاق های اساتید و مدیران گروه، امیدواریم شاهد انجام کارهای پژوهشی مفید برای واحد و ارائه خدمات آموزشی بهتر به دانشجویان عزیز باشیم.