۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۹:۳۷ کد : ۷۴۶ اخبار

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد:

نخستین همایش تجلیل از دانشجویان برتر و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه های استان تهران به میزبانی واحد دماوند و در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد برگزار شد.

دکتر طباطبایی مدیر کل اداره شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از شرکت کنندگان دراین مراسم اظهار داشت : تدوین سیاستها و قوانین راهبردی به منظور رشد و ارتقاء علمی فرزندان عضو خانواده  شاهد و ایثارگر و فراهم نمودن تسهیلات برای گذراندن هر چه بهتر دوره های درسی مهمترین هدف ماست.

وی ادامه داد:همچنین ایجاد زمینه برای حضور شما عزیزان در جایگاه های مدیریت کلان کشور و در بخش های مهم و استراتژیک از دیگر اهداف ماست و ما امیدواریم شما بزرگواران از این زمینه های بوجود آمده حداکثر استفاده را ببرید و به رشد و تعالی علمی و معنوی برسیدو جزء سرآمدان و نخبگان کشور باشید.

مدیرکل اداره شاهد و ایثارگران داشنگاه آزاد اسلامی ادامه داد: از جمله فعالیتهای مشترک ما و بنیادشهید کشور ایجاد شبکه های کامپیوتری معین است که انشاء ا... از بهمن ماه راه اندازی می شود و باعث هم افزایی و گردهم آمدن فرزندان شاهد و ایثارگر می شود و درنهایت باعث تعالی این قشر بزرگ در مجموعه دانشگاه و کشور خواهد شد و موجبات احیاء فرهنگ متعالی ایثار و شهادت را فراهم خواهد ساخت.

دکتر طباطبایی گفت:ما آمادگی لازم برای برگزاری جشن کشوری تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر را داریم و انشاء ا... در سال آینده اولین المپیاد علمی ، فرهنگی و هنری دانشجویان عضو ستاد را در کشور برگزار خواهیم نمود.

در این مراسم همچنین آقایان نصیری مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران و دکتر فقیه مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن خوشامدگویی به بیان نقطه نظارت خود در حوزه ایثارگران پرداختند.

آقای نصیری اظهار داشت : ما در شهرستان های استان تهران در خدمت 5000 دانشجوی عضو خانواده معظم شهدا و ایثارگران هستیم و امروز از 150 نفر از برگزیدگان علمی و ممتاز این خانواده تقدیر خواهد شد.

وی ادامه داد: هدف اصلی ما تحقق فرمان حضرت امام خمینی (ره) در خصوص تربیت مدیران شایسته برای اداره آینده کشور است و امیدواریم بتوانیم در این امر موفق باشیم.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران ضمن اشاره به سایر اهداف و رویکردهای ستاد ، بیان داشت : رشد و ارتقای کمی و کیفی تحصیلی و علمی دانشجویان ، توجه ویژه و رسیدگی به وضعیت علمی ، فرهنگی و پرورشی دانشجویان عضو ستاد شاهد و ایثارگر و رصد وضعیت تحصیلی و بهبود بخشیدن به خدمات اثر بخش از دیگر اهداف ماست.

همچنین دکتر فقیه ، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نفر در سخنان خود به تبیین چشم انداز اداره آموزش پرداخت و اظهار داشت : نائل آمدن به وضعیت مطلوب علمی ، توسعه پژوهشی و تولید علم ، ارتقای علمی و فرهنگی و در نهایت ایجاد انگیزه در بین این عزیزان است تا ضمن افتخار به ایثارگری خود ، در جهت کسب کرسی های علمی و فرهنگی تلاش نموده و در زمره مدیران شایسته نظام قرار گیرند.

در این روز همچنین از پدر و مادر شهید مدافع حرم و دانشجوی واحد رودهن ، شهید سید اسماعیل سیرت نیا تجلیل شد.

همچنین تقدیراز فعالین فرهنگی وقرآنی واحد دماوند ، خانم رضوان فتاح دماوندی (نفر اول رشته ترتیل ) محمد جواد طاهری (نفر اول رشته تحقیق) و محمد مشبک (نفر دوم رشته ترتیل) به نمایندگی از برگزیدگان انجام شد.

پخش کلیپ،اجرای تواشیح،خاطره گویی و مداحی و در نهایت اهداء لوح و تندیس همایش و تقدیر از دانشجویان نخبه که با اجرای بسیار خوب خانم حسینی مجری توانمند شبکه 3 همراه شد بر غنای مراسم افزود.