صداقت و صمیمیت کلیه همکاران واحد دماوند دلیل اصلی موفقیت در دانشگاه دماوند است

۲۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۵ کد : ۷۴۵ اخبار

استاد گروه مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند تاکید کرد:

صداقت و  صمیمیت  کلیه همکاران واحد دماوند دلیل اصلی موفقیت در دانشگاه دماوند است

ناظمی زاده، عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه دماوند با اشاره به اینکه موفقیت های کسب شده در تیم رباتیک این دانشگاه مرهون همکاری صمیمانه کل مجموعه دانشگاهی است، گفت: وجود  حمایت همه جانبه کل همکاران واحد از پژوهش علمی در واحد دماوند خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگر است و این تفاوت حاصل صمیمیت و صداقت همکاران است.

فعالیت 7 ساله دکتر ناظمی زاده در رشته مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند همراه با موفقیت های پژوهشی متعددی بوده است. وی در طول این دوران توانسته 6 مقاله ISI,  چهار مقاله ISI-listed , سه مقاله علمی پژوهشی, هشت مقاله علمی پژوهشی و چهار طرح پژوهشی با همکاری واحد دماوند انجام دهد.

اقای  ناظمی زاده،  استاد گروه مهندسی مکانیک دانشگاه دماوند در گفتگو با خبرنگار انجمن علمی علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن اشاره به اینکه در 2 سال متوالی به عنوان پژوهشگر برتر باشگاه پژوهشگران , پژوهشگر برتر واحد و شهرستان انتخاب شده است، گفت: اموری که در دانشگاه دماوند عهده دار بودم به 2 بخش پژوهشهای فردی و سرپرستی تیم های دانشجویی تقسیم می شود.

وی با بیان اینکه همکاری با دانشجویان دانشگاه دماوند یکی از تجربیات خوب دوران پژوهشی اش محسوب می شود، اظهار کرد: خوشبختانه در مدتی که سرپرستی تیم رباتیک دانشگاه دماوند بر عهده ام بود توانستیم با همکاری خوب دانشجویان مقام اول مسابقات ربات پرنده در همدان را کسب کنیم.

ناظمی زاده ضمن اشاره به اینکه طی سرپرستی 2 ساله تیم زیردریایی دانشگاه دماوند، توانسته افتخارات خوبی را برای این واحد کسب کند، ادامه داد: با توجه به حضور تیم زیردریایی دانشگاه دماوند در مسابقات ایران اپن سال جاری و مسابقات کشوری در بابل توانستیم با همکاری دانشجویان به مقام قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات دست پیدا کنیم.

این استاد دانشگاه آزاد  دماوند با اشاره به مطلب بالا، افزود: باید گفت که تیم ربات زیردریایی دانشگاه دماوند 2 بار در مسابقات حضور داشته ولی توانسته 3 ربات  زیردریایی بسازد.

وی با بیان اینکه درصدد هستیم در گام آخر تحقیقات در این زمینه، با همکاری دانشجویان ربات زیردریایی تجاری – صنعتی بسازیم، تصریح کرد: خوشبختانه تیم رباتیک دانشگاه دماوند تجربیات علمی خوبی را تاکنون کسب کرده و با حضور در مسابقات توانسته دانش علمی و فنی خود را افزایش دهد.

ناظمی زاده با تاکید براینکه سرپرستی تیم های دانشجویی با کارهای پژوهشی مستقل متفاوت است، افزود:در کار های پژوهشی مستقل بدلیل عدم نیاز به مدیریت همه جانبه موضوعات,  دغدغه های ذهنی و جانبی کمتر است ولی سرپرستی تیم های دانشجویی به لحاظ وجه اجرایی و نیاز به هماهنگی سخت تر به نظر می رسد؛ البته در این میان بخاطر وجود روحیه همکاری و علاقه مندی دانشجویان به پژوهش، سرپرستی تیم های دانشجویی انگیزه مضاعفی را برای اساتید بوجود می آورد. البته همواره مسایل و مشکلات جانبی حین کار پژوهشی گروهی ایجاد می شود که تا کنون به حمد خداوند خللی در روند رو به رشد واحد ایجاد نکرده است.

این استاد دانشگاه آزاد اسلامی دماوند ضمن اشاره به اینکه موفقیت های کسب شده در تیم رباتیک این دانشگاه مرهون همکاری صمیمانه کل مجموعه دانشگاهی است، افزود: تجربه تدریس و همکاری با دانشگاه های متعدد در سالهای گذشته این مهم را برای من ثابت می کند که جو حمایتی از پژوهش علمی در واحد دماوند خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگر است و این تفاوت حاصل صمیمیت, صداقت و همدلی کلیه همکاران واحد است.

وی خاطرنشان کرد: مهم بودن امر پژوهش علمی و همکاری صادقانه در افرادی نظیر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دماوند جناب دکتر صفری, کلیه معاونتها و همکاران واحد و به ویژه معاونت پژوهشی جناب دکتر اسدالهی، مدیر پژوهشی محترم، تمامی همکاران پژوهش و همچنین دکتر حسینی دانا برای همگان محسوس است که جای تقدیر دارد و اینجانب کمال تشکر را از کلیه همکاران و شما که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادید, دارم.