همزمان با روز دانشجو:امام خمینی(ره) رهبری با صلابت بود و توانست مردم را جذب کرده و پیروز شود

۱۷ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۶ کد : ۷۳۴ اخبار

دکتر صفری همزمان با روز دانشجو عنوان نمود:

امام خمینی(ره) رهبری قوی و با صلابت بود و توانست مردم را جذب کرده و پیروز شود

همزمان با فرا رسیدن 16 آذر و روز دانشجو و با وجود بارش شدید برف و حضور کمرنگ دانشجویان در واحد،ویژه برنامه بزرگداشت روز دانشجو با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در نمازخانه ساختمان آموزشی شماره یک برگزار شد.

درابتدای این مراسم که به صورت جلسه پرسش و پاسخ مسئولین دانشگاه با دانشجویان برگزار شد،دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند در سخنانی به تبیین علل و عوامل شکل گیری  قیام 16 آذر پرداخت و اظهار داشت:شاه می خواست  با وارد نمودن عوامل آمریکا و انگلیس به داخل،زمینه تسلط بیگانگان بر کشور را مهیا کند و خود به حکومت ظالمانه اش ادامه بدهد ولی تصور نمیکرد با مقاومت جانانه دانشجویان بیدار و با صلابت دانشگاه تهران مواجه شود.

وی افزود:مزدوران رژیم پهلوی در روز 16 آذر وارد دانشگاه شدند و ضمن تعرض به اساتید و دانشجویان،جمع زیادی از این عزیزان را به گلوله بستند حتی بعضی آمار از تعداد حدود 70 زخمی گزارش داده اند.

رییس واحد دماوند ادامه داد: سه شهید بزرگوار این واقعه نیز در ابتدا زخمی بودند و در اثر عدم رسیدگی به موقع به شهادت رسیدند واین روز در تاریخ ایران اسلامی جاودانه شد.

دکتر صفری با اذعان به نقش مهم رهبری در هدایت قیامهای ضد استبدادی بیان داشت:اگر حرکت های این چنینی دارای رهبری بزرگ،قوی و با صلابت همچون امام خمینی(ره) بود و می توانست مردم را جذب و متحد کند،حتما انقلاب اسلامی سالها پیش و سریعتر از بهمن 57 به پیروزی می رسید.

وی در ادامه گفت:تکلیف الان ما چیست و باید چگونه عمل کنیم تا دست طمع دشمنان را از مملکت خود کوتاه نماییم؟تکلیف کاملا مشخص است؛مقاومت در مقابل زیاده خواهی های دشمنان و قدرتمند کردن کشور در تمامی زمینه ها.

دکتر صفری با اشاره به ترورهای اوایل انقلاب اظهار داشت:در آن دوران با ترور افراد با نفوذ و عناصر کلیدی نظام نظیر شهید بهشتی،شهید مطهری و دیگران سعی در نابودی انقلاب داشتند و در حال حاضر هم با کمک رسانه های فاسد و ابزار ارتباط جمعی و شبکه های اجتماعی سعی بر شایعه پراکنی و ترور شخصیت افراد دارند تا بتوانند بار دیگر بر منابع عظیم انرژی و سایر داشته های ما مسلط شوند.

در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین احمدی مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد در سخنانی ضمن گرامیداشت واقعه 16 آذر گزارش مختصری از پیشرفت های دانشگاه در زمینه های مختلف ارائه داد و برخی اقدامات فرهنگی واحد بویژه در ساعات فرهنگی را بیان نمود.

سپس دانشجویان سوالات خود را در زمینه توسعه رشته های کاربردی،توسعه رشته های مقطع دکتری،ساعات برگزاری کلاسهای آموزشی،امکان سرچ کتاب از خارج واحد و استفاده از اساتید داخلی در طرح های پژوهشی مطرح نموده و آقایان دکتر اسدالهی معاون پژوهش و فناوری،عبدالهی فر معاون فرهنگی و دانشجویی و امیری مدیر حراست دانشگاه  به سوالات پاسخ دادند.

در پایان مراسم از اساتید و دانشجویان فعال فرهنگی و حافظ قرآن تقدیر شد.