توسعه تحصیلات تکمیلی یک ضرورت است

۱۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۲ کد : ۷۲۸ اخبار

دکتر محمود صفری تصریح کرد:

توسعه تحصیلات تکمیلی یک ضرورت است

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در گفتگو با دفتر نمایندگی خبرگزاری آنا در دانشگاه بر ضرورت توسعه تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری تاکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با تاکید بر اجرای سیاست های علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری گفت: برای شتاب رشد علمی در کشور راهی جز توسعه تحصیلات تکمیلی وجود ندارد، لذا می بایست به این موضوع توجه شود که توسعه تحصیلات تکمیلی مانع از خروج سرمایه های مادی و انسانی از کشور و در نتیجه یک ضرورت است.

دکتر صفری اضافه کرد: تمامی برنامه های اجرا شده در دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین واحدهای مختلف این دانشگاه  مانند توسعه تحصیلات تکمیلی طبق بخشنامه های ارسالی، اسناد بالادستی و برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی که در سال 89 به تصویب هیأت امنا رسیده، به اجرا در می آید.

وی در ادامه با استناد به بیانات دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص لزوم توسعه تحصیلات تکمیلی گفت: چندی پیش دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مسئولین دانشگاه اظهار داشتند که خروج هریک از جوانان داوطلب تحصیل در مقاطع ارشد و دکتری از کشور برای تحصیل، خسارت های بسیاری به اقتصاد کشور وارد می کند.بنده نیز با این نظر کاملا موافقم زیرا در مورد دوره کارشناسی ارشد نیز با چنین وضعیتی روبرو هستیم. از حدود یک میلیون متقاضی ورود به این دوره، تنها 26درصد (12درصد توسط دانشگاههای دولتی و 14درصد توسط دانشگاه آزاد اسلامی) جذب شده اند و نباید نسبت به این قضیه بی تفاوت بود.

وی ادامه داد:برآوردها نشان می دهد حداقل تا 15 سال آینده تقاضا برای ورود به تحصیلات تکمیلی وجود دارد و لذا دانشگاه آزاد دماوند موضوع گسترش تحصیلات تکمیلی را در دستور کار خود قرار داده و با قدرت ادامه خواهد داد.

دکتر صفری در پایان با یادآوری حمایت 242 نماینده از عملکرد دانشگاه آزاد تاکید کرد: نمایندگان مجلس با وجود همه تفاوت‌های جناحی، اقدامات شایسته دانشگاه آزاد را مورد تایید قرار داده‌اند و توسعه تحصیلات تکمیلی به اقصی نقاط کشور و همچنین از پیشی گرفتن در توسعه این تحصیلات در مقایسه با بسیاری از کشورهای خاورمیانه تقدیر کرده‌اند. در واقع، قاطبه نمایندگان مجلس با توسعه فرآیند آموزشی در کشور موافق هستند و از آن حمایت می‌کنند که جای امیدواری و دلگرمی است.