پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۸ کد : ۶۸۲ اخبار

به نام خداوند بخشنده مهربان

بوی ماه مهر که به مشام می رسد، ذهن ها و روان ها همه آماده می شوند تا آغازی دوباره را به مدد ایزد باریتعالی و تلاش و مجاهدت خویش، همه در کنار هم رقم زنند و عزم ها را بار دیگر برای هم افزایی هر چه بیشتر در راستای نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جزم کنند و توان علمی خود را که پایه و اساس هر پیشرفت و ترقی می باشد فزون تر نمایند تا در آینده ای نزدیک، شاهد اعتلاء و اهتزار هر چه بیشتر و بهتر نام و پرچم ایران اسلامی در عرصه پیشرفت ها، نوآوری ها و دستآوردهای علمی جدید دنیا باشیم.

مقارن شدن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند « دفاع مقدس» تقارنی نیکوست که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره ی شهیدان، متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در « سنگر دانشگاه » یادآور عصاره های پاک انقلاب می نماید. و ما نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس با آرمانهای امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق نموده و همواره پیروی از منویات  رهبر انقلاب را سر لوحه زندگی خود قرار می دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد نموده و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی در قالب دانشگاه محقق سازیم.

سال تحصیلی 95-94 که به فرمایش مقام معظم رهبری و با تدبیر هوشمندانه ایشان، "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" نامگذاری شده است، بهترین مکان برای هجی نمودن تدبیر و امید و رشد و بلوغ آن، محیط های علمی و دانشگاهی باشد.

اینجانب، بدینوسیله فرارسیدن سال تحصیلی 95-94 را به یکایک اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه، دانشجویان گرانقدر و همچنین پرسنل عزیز و خدوم دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی، سربلندی و موفقیت روزافزون این عزیزان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم، باشد که در پایان این سال تحصیلی، افزوده ارزشمندی به داشته هایمان در اخلاق و علم اضافه کرده باشیم.

با آرزوی موفقیت برای تمامی دانشگاهیان و دانشجویان ایران اسلامی...

دکتر محمود صفری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند