دانشجویان گرانقدر ملاحظه فرمایند:

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۷ کد : ۶۸۰ اخبار

اطلاعیه مهم حجاب و عفاف

دانشجوی گرامی:
ضمن عرض تبریک بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدیدو آرزوی موفقیت شما در عرصه های علمی ، بمنظور تاکید مجدد در خصوص اجرای بخشنامه های ابلاغی حجاب و پوشش در دانشگاه ها  وستاد حجاب وعفاف دانشگاه قسمت های از آن مجدداً جهت رعایت بیش از پیش به اطلاع شما می رسد امید است با عمل به قوانین و مقررات بویژه در خصوص حجاب و پوشش بتوانیم محیط سالمی را برای همه دانشجویان در این واحد بوجود آوریم.
مصادیق غیرمجاز برای دختران
-1نپوشاندن کامل موی سر، گردن و هرجای دیگر بدن بجز صورت و دستها تا مچ (مانند استفاده از روسری‌های نازک و کوتاه، نپوشیدن جوراب،استفاده از جوراب نازک و....)
-2
استفاده از شلوارهای چسبان و کوتاه و شلوارهایی‌که تعمداً پاره یا وصله داشته باشد ممنوع می‌باشد.
-3
مانتوهای نامناسب (مانند: مانتوهای کوتاه بالاتر از زانو،مانتو با آستین کوتاه، مانتوهای بلند دارای چاک بالاتر از زانو وجلو باز، مانتوهای تنگ و چسبان، مانتوهایی با رنگ زننده, تند ،مانتوهای روشن بدن نما و...
-4
آرایش صورت و مو به‌ طور غیرمتعارف.
-5
بلند بودن ناخن (بیش از حد معمول) استفاده از ناخن مصنوعی، استفاده از جواهرات ناخن یا طرح‌های هنری روی ناخن، استفاده از لاک ناخن در محیط آموزشی ممنوع می‌باشد.

6-رنگ لباسها باید متعادل بوده وموجب جلب توجه نگردد

مصادیق غیرمجاز برای پسران
-1
بلند بودن مو بیش از حد معمول بطوری که از یقه لباس پائین تر بیاید ممنوع می باشد.
-2
استفاده از البسه تنگ و نازک و شلوارهایی که تعمداً پاره و وصله داشته باشند.
-3
استفاده از زیورآلات، گردن‌بند، زنجیر، مچ‌بند، دست‌بند، گوشواره.
-4
لباس‌های اندامی مردانه، تنگ و چسبان آستین خیلی‌کوتاه.

جهت مطالعه کامل بخشنامه حجاب و پوشش می توانید به آدرس
http://hejab-efaf-damavand.blogfa.com مراجعه نمائید.