شروع کلاسهای دانشجویان ورودی جدید

۲۴ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۷ کد : ۵۹۸ اخبار

زمان شروع کلاسهای دانشجویان ورودی جدید (ورودی بهمن و متاخرین مهرماه 93) از روز شنبه مورخ 25 بهمن ماه می باشد و دانشجویان عزیز می توانند برنامه هفتگی خود را از پورتال خود در سایت دانشگاه به شکل زیر مشاهده و چاپ نمایند.

ابتدا به سایت دانشگاه به آدرس  www.damavandiau.ac.ir  مراجعه کرده و سامانه سیدا را باز نمایید. سپس با وارد نمودن نام کاربری(شماره دانشجویی) و رمز عبور(شماره شناسنامه) به پورتال خود وارد شوید. سپس از سربرگ امور آموزشی گزینه برنامه هفتگی را انتخاب نموده و بعد روی نیمسال دوم94-93 کلیک کرده تا برنامه هفتگی خود را بتوانید مشاهده فرمایید.

دانشجویانی که برنامه هفتگی در پورتال شان موجود نیست می توانند از روز شنبه مورخ 25 بهمن ماه جهت انتخاب واحد توسط گروه اموزشی به آموزش واحد مراجعه نمایند.

ضمنا برنامه دانشجویان رشته های مترجمی زبان و معماری در مقطع کارشناسی از روز دوشنبه 27 بهمن ماه قابل مشاهده خواهد بود.

( ۱ )