برنامه های متعدد هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۲۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۶ کد : ۵۶۷ اخبار
 برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برای هفته پژوهش متعدد و متنوع است. این برنامه ها که نام ویژه را با خود همراه داشت از روز یکشنبه آغاز شد . در این روز شاهد افتتاح نمایشگاه کتاب بودیم؛همچنین سمینار آخرین تکنولوژی پردازش تصویر و کاربرد آن در سیستم های مانیتورینگ با سخنرانی خانم مهندس خدارحمی و سمینار آشنایی با سیستم های کنترل Dcs توسط مهندس محمد رضا نوروزی برگزار شد.

در روز دوم این هفته و با حضور پروفسور کارآموز از چهره های ماندگار علمی کشور و جمعی از مسئولین دانشگاه از پژوهشگران برتر واحد تقدیر شد.البته قبل از مراسم تقدیر،پروفسور کارآموز پیرامون (ساختن سازگاری و دوام در تحقیق و تدریس)سخنرانی نمود.دکتر حسن اسداللهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند،نهاوندی معاون اداری مالی،علیان رییس آموزشکده سما وجمعی از مسئولین ادارات شهرستان از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تقدیر نمودند.

در این روز همچنین خانم دکتر امین لو سمینار تفکر انتقادی در آموزش زبان انگلیسی را برگزار کرد.
درروز سه شنبه برنامه های هفته پژوهش با سخنرانی دکتر علی صادقی با موضوع( نگاهی نو به ارتعاشات میکرو تیرخنجری میکروسکوپ نیروی اتمی با در نظر گرفتن اثرات میرایی ارتعاش ناشی از هوا)ادامه پیدا کرد.

دو سمینار سرمایه گذاری دربورس اوراق بهادار توسط دکتر خان محمدی و سمینار گفتمان محتوای ارتباطی با حضور دکتر نقیب السادات در روز چهار شنبه ارائه شدند.

دانشجویان واحد دماوند در روز پنج شنبه شاهد برگزاری سه نشست علمی با موضوع پاسخ گویی بار در شبکه هوشمند، طرحواره های ناکارآمد و ارتباط آن با بروز اختلالات روانی و سمینارآشنایی با مفاهیم علوم جدید شامل علوم شناختی و فناوری بودند که به ترتیب توسط آقای دکتر حکیمی،خانم دکتر رسولی و آقای دکتر پرکار تدریس شد.