توجه ویژه به تجاری سازی طرح های پژوهشی

۲۷ آذر ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۱ کد : ۵۶۶ اخبار
در بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ازغرفه واحد در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی عنوان شد:توجه ویژه به تجاری سازی طرح ها...

دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از معاونان، مشاوران و مدیران کل از پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور بازدید کرد.

این نمایشگاه در فضایی بالغ بر هزارو 500 متر مربع با 57 غرفه و حدود 80 محصول فناور و تجاری شده و 100 دستاورد پژوهشی مورد توجه و بازدید دانشجویان، استادان و صاحبان فکر و اندیشه قرار گرفته است .

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز با حضور در این نمایشگاه به ارائه دستاوردهای پژوهشی خود پرداخت.

دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در زمان بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش،از غرفه واحد دماوند نیز بازدید نمود.

وی ضمن بازدید از این غرفه با دکتر حسن اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند و علی عسکری  مسئول دفتر ارتباط با صنعت و جامعه واحد دماوند گفتگو نمود و با دستاوردهای این دانشگاه آشنا شد.

دکتر اسدالهی معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند در این بازدید ضمن ارائه گزارش اظهار داشت:واحد دماوند از واحدهای شاخص دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان تهران است.این واحد با دارا بودن رشته های مختلف فنی مهندسی در مقاطع ارشد و دکتری و همچنین وجود تیم های مختلف رباتیکی که دارای افتخارات ملی و بین المللی هستند در خدمت دانشجویان می باشد.

معاون پژوهش و فناوری واحد دماوند در ادامه بیان داشت:واحد جوان دماوند 93 مقاله منتشر شده در مجلات معتبر داخلی و 265 مقاله منتشر شده در مجلات معتبر بین المللی ،10 اختراع ثبت شده،5 کتاب تالیف شده و114 طرح  پژوهشی خاتمه یافته دارد و برنامه های فراوانی در جهت درآمدزایی واحد در دست تدوین است.

دکتر میرزاده نیز ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته خواستار تلاش هر چه بیشتر همکاران و اساتید واحد دماوند در جهت تجاری سازی طرح های پژوهشی شد.

گفتنی است در نمایشگاه امسال دستاوردهای پژوهشی 32 سال گذشته خانواده عظیم دانشگاه آزاد و محصولات تجاری‌ شده در مراکز رشد در نمایشگاه فن‌بازار عرضه شد که دانشگاه آزاد اسلامی با حدود 30 دستگاه از 22 واحد دانشگاهی در این نمایشگاه شرکت کرد. این محصولات فناورانه  است و  قابلیت تجاری سازی دارد.