تکریم ارباب رجوع برهمه کارکنان واجب است

۳۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۲ کد : ۵۱۵ اخبار

دکتر صفری رییس واحد دماوند عنوان کرد:

تکریم ارباب رجوع برهمه کارکنان واجب است

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند درحاشیه مراسم قرائت زیارت پرفیض عاشورای این واحد دانشگاهی درسخنانی به تبیین جایگاه ونقش ارباب رجوع درسیستم های اداری پرداخت.

وی بااشاره به زمان ثبت نام ازورودی های جدید واحددماوند اظهارداشت : تکریم ارباب رجوع برهمه ماوشماکارکنان واجب است وباید باتمام توان وانرژی وبا سعه صدروصبروتحمل پاسخگوی تمامی سوالات وابهامات مراجعین بویژه ورودی های جدید ووالدین این عزیزان باشیم.

رییس واحددماوند تصویب 5 رشته دکتری و16 رشته کارشناسی ارشد جدید در دانشگاه دماوند را از الطاف الهی دانست وگفت: بالطف خداوند بزرگ و توجه مسئولین سازمان مرکزی بویژه دکتر میرزاده شاهد تصویب این رشته ها بودیم وامیدواریم درسال آینده ودر رشته های دکتری رشد دوبرابری را تجربه کنیم.

دکترصفری درادامه جلسه به پروژه های عمرانی دانشگاه اشاره وازبهره برداری ازساختمان اداری واحد درآینده نزدیک خبرداد وگفت : باکمک خداوند متعال وتلاش شبانه روزی همکاران عمرانی دانشگاه ساختمان جدیدالتاسیس  اداری واحد آماده بهره برداری است وانشاءا...دردهه اول مهرماه به این ساختمان نقل مکان خواهیم کرد.

وی افزود : من به شماهمکاران گرامی توصیه میکنم در زمان نقل مکان وجابجایی وسایل به ساختمان جدید کمال دقت وتوجه راداشته باشید تاخسارتی به اموال دانشگاه که درواقع بیت المال محسوب میشوند نرسد.

دکترمحمودصفری رییس واحد دماوند درخاتمه ضمن اعلام مراسم بدرقه آیت ا..جوادی آملی مفسربزرگ قرآن کریم که درحال حاضر دردماوند حضور دارند اظهارداشت: دانشگاه آزاددماوند درکارهای فرهنگی سطح شهر نیزپیش قدم است وامسال همانند سنوات قبل مراسم باشکوه بدرقه آیت ا..جوادی آملی جهت عزیمت به شهرمقدس قم توسط دانشگاه آزاددماوند درمسجد احمد آباد انجام خواهد شد.