برپایی آیین بدرقه آیت‌ا.. جوادی‌آملی

۳۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۲ کد : ۵۱۴ اخبار

آیین بدرقه آیت‌الله جوادی‌آملی از مراجع عظام تقلید، در محله احمدآباد دماوند با حضور مسئولان،معتمدین و دانشجویان شهرستان دماوند انجام شد.

شهرستان دماوند همه ساله میزبان مرجع عالی‌قدر جهان تشیع و مفسر بزرگ قرآن کریم آیت‌الله جوادی‌آملی در محله احمدآباد شهر دماوند است و مردم این شهر از وجود وی در ایام تابستان استفاده می‌کنند.

در این بین، در واپسین روزهای شهریورماه آیت‌الله جوادی‌آملی به قصد عزیمت به شهر مقدس قم با مردم خون‌گرم و صمیمی دماوند خداحافظی و این شهر را به مقصد قم ترک کرد.

به همین بهانه، پایگاه بسیج کارکنان و دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با کمک هیئت امنا مسجد محله احمد‌آباد، مسئولان و اقشار مختلف مردم اقدام به برگزاری آیین بدرقه برای این مرجع‌ عالیقدر کرد.

این مراسم همه ساله در دماوند برگزار می‌شود، اما این بار با سخنرانی دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از طرف قشر فرهیخته و دانشگاهی شهر در حضور آیت‌الله جوادی‌آملی در مسجد احمدآباد سخنرانی کرد.

آیت‌الله جوادی‌آملی در این مراسم ضمن قدردانی از میزبانی و مهمان‌نوازی مردم دماوند، به تکریم مساجد و تداوم شرکت نمازگزاران در نماز جماعت تمام مساجد شهر تأکید کرد.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) اظهار داشت: سه عامل سبب فخر زمین و آسمان می‌شود؛ نخستین عامل نماز شب، دومی ناامیدی از غیر خداوند متعال و توکل همیشگی به خداوند و سومی ارتباط با خاندان عصمت و طهارت از جمله این عوامل به حساب می‌آید.

این مرجع عالی‌قدر چهار عنصر اساسی تأمین زندگی بشریت را برشمرد و گفت: نخستین عنصر توحید به خداوند، دوم حق مردم که خداوند پاداش می‌دهد به بندگان خود، سوم ارتباط بندگان با خداوند یعنی از انسان خواستن و از خداوند پاسخ دادن و چهارم رابطه بین انسان‌ و دیگران است؛یعنی هر چه که برای خود می‌پسندی برای دیگران نیز بپسند.

در این مراسم دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن قرائت بخشی از دعای حضرت امیرالؤمنین (ع) از زیارت جامعه کبیره، خطاب به آیت‌الله جوادی‌آملی اظهار کرد: گفتار شما نورانی و فرمانتان باعث رشد و تعالی و رفتارتان سراسر خیر است.

وی در ادامه با اشاره به حضور چندباره دانشگاهیان سراسر کشور در ادوار و روزهای مختلف نزد آیت‌ا‌لله جوادی‌آملی، وجود اندیشمندان مسلمان شیعه را تکیه‌گاه متین تقویت مبانی و معتقدات مکتب نبوی دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند افزود: دانشگاهیان شهرستان دماوند و دیگر اقشار دانشگاهی کشور نیز از قافله مشتاقان وی واپس‌ نبودند و زانوی تلمذ در بغل گرفته و ثمرات این افاضات را برای پیش‌برد هرچه بهتر امور با دو بال خرد و ایمان به عرصه تلاش های خدا پسندانه آوردند و از این توشه معنوی برای انجام هر چه بهتر امور خود بهره‌ها بردند.

صفری ادامه داد: اکنون در آستانه سفر آیت‌الله جوادی‌آملی امید فراوان داریم که برای سال‌های آینده نیز این باب فرخنده مفتوح بر اهل اشتیاق باقی بماند و مدت‌های مدید مجال کامیابی در سایه خلق و خوی شریف وی برای همگان فراهم شود.

در پایان این مراسم، تابلوهای نفیسی که با خط ثلث توسط حامد توسلی دانشجوی خوش ذوق دانشگاه آزاد اسلامی دماوند تهیه شده بود به نمایندگی از دانشگاهیان به آیت‌الله جوادی‌آملی تقدیم شد.