آیین تودیع و معارفه معاون آموزشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۱۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۱ کد : ۵۰۲ اخبار

با حضور هیات رئیسه و کارکنان حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مراسم معارفه دکتر امیر ابری معاون جدید آموزشی واحد دماوند و تودیع دکتر لیلا فضلی در سالن کنفرانس برگزار شد.

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در سخنانی ضمن تشکر از زحمات دکتر فضلی در دوران یکساله تصدی این پست ، برای دکتر ابری آرزوی موفقیت کرد و اظهار داشت : اخلاق پسندیده ، داشتن راه و روش در انجام امور ، پیگیری و پاسخگویی از خصوصیات بارز خانم دکتر فضلی بود.

وی همچنین افزود : دکتر ابری نیزکه پیش از این به مدت 6 سال سمت معاونت آموزشی واحد فیروزکوه را بر عهده داشتند ، به روایت دوستانشان انسانی دقیق ، قانونمند ، حق شناس و آشنا به کار هستند و ما امیدواریم با حضور این چهره ممتاز در دانشگاه شاهد تحولات مثبت در حوزه آموزش واحد باشیم.

در ادامه دکتر فضلی ضمن ارائه گزارش عملکرد یک ساله خود در حوزه آموزش و تشکر از همکاران خود به آنها توصیه کرد در هر زمان و موقعیتی برخورد خوب و مناسب با ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهند.

دکتر ابری نیز ضمن تشکر از حسن نیت رئیس و معاونین واحد دماوند در انتخاب خود ، حسن برخورد با دانشجو با رعایت قانون و مقررات ، دقت در امور و انعکاس مکتوب مشکلات و مسائل را از موارد مهم و ضروری در حوزه آموزش بر شمرد.

در پایان جلسه تعدادی از همکاران حوزه آموزش به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

دکتر فضلی دارای مدرک دکتری زمین شناسی وعضو هیات علمی واحد دماوند و مدیر گروه زمین شناسی است و از این پس در همین سمت فعالیت خواهد نمود .همچنین دکتر امیر ابری نیز دارای مدرک دکتری ریاضی می باشد.

( ۱ )