برگزاری کرسی های آزاداندیشی در واحد دماوند

۲۸ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۹۳ اخبار

در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله) و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی،کرسی آزاداندیشی با موضوع (آیا ولایت فقیه تعریف جدیدی از حکومت است یا خیر) در فضای صمیمی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

در این گفتمان که حجت الاسلام والمسلمین احمدی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند،مدیریت آن را برعهده داشت،توضیحاتی در خصوص چگونگی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی توسط وی ارائه شد؛سپس نفرات حاضر به 2 گروه  با نظرات متفاوت تقسیم بندی شدند و به بررسی موضوع پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین احمدی در این خصوص گفت:این گفتمان که در قالب کرسی آزاد اندیشی برگزار شد،مورد استقبال بسیار خوب دانشجویان قرار گرفت و خواستار برگزاری بیشتر این برنامه در ساعات فرهنگی شدند.

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند افزود:در کرسی های آزاداندیشی هدف رسیدن به نتیجه نیست بلکه دریافت آرا و نظرات مختلف و متضاد یکدیگر و تمرین تحمل شنیدن نظرات مخالف است.