اعلام انزجار دانشگاهیان واحد دماوند از کشتار بی رحمانه مردم غزه

۲۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۴ کد : ۴۸۹ اخبار

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند همسو و همراه با سایر دانشگاهیان استان تهران در تجمع بزرگ دانشجویان مقابل دفتر سازمان ملل تهران در حمایت از مردم غزه شرکت نمودند.

در روز سه شنبه 28 مرداد ماه از ساعت 17 الی 19 تجمع بزرگ دانشگاهیان،فعالین تشکل ها،هبأت های مذهبی،بسیج دانشجویی،نهادهای مردمی،هنرمندان،ورزشکاران و نخبگان در بلوار شهرزاد تهران مقابل دفتر نمایندگی سازمان ملل برگزار شد.

نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز هم صدا با سایر دانشگاهیان در این گردهمایی بزرگ شرکت کردند و جنایات رژیم غاصب و کودک کش صهیونستی را محکوم نمودند.

این حرکت ارزشمند و انسان دوستانه که به دعوت معاونت های هماهنگی،فرهنگی و ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده بود،با تلاش دفتر فرهنگ اسلامی و روابط عمومی واحد دماوند ساماندهی شد.

حضور در این تجمع تنها اقدام واحد دماوند در حمایت از مردم مظلوم غزه نبود؛برگزاری سمینار بررسی تحولات غزه از آغاز تا کنون،نصب بنر در محکومیت اسرائیل در خیابان های اصلی دماوند،درج اطلاعیه در سایت دانشگاه،تهیه بیانیه و توزیع آن در راهپیمایی روزجهانی  قدس و همچنین تهیه بیانیه ای با امضاء کارکنان بسیجی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد دماوند در این راستا  بوده است.