تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات دوره تابستان و عدم انجام کار اداری در این ایام

۲۸ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۶ کد : ۴۸۷ اخبار

دانشجویان محترمی که در دوره تابستان 93-92 انتخاب واحد نموده اند می توانند از ساعت 15 روز سه شنبه مورخ 28 مردادماه جهت مشاهده و چاپ کارت ورود به جلسه امتحان خود اقدام نمایند.

تذکرات:

1-       1-   در صورت مشاهده هرگونه مغایرت احتمالی، مراتب را فوراً به آموزش واحد اطلاع دهید.

2-    دانشجویانی که کارت ورود به جلسه آنها فاقد عکس می باشد می بایست با در دست داشتن یک قطعه عکس 4 در3 قبل از شروع امتحانات به مرکز کامپیوتر واحد مراجعه نمایند. در غیر اینصورت مجاز به ورود به حوزه امتحانی نخواهند بود.

همچنین به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند با توجه به شروع امتحانات پایان ترم تابستان، از روز شنبه مورخ 1 شهریورماه لغایت 8 شهریورماه 93 هیچگونه فرآیند اداری (از قبیل فارغ التحصیلی، معرفی به استاد و... ) در حوزه آموزش انجام نخواهد شد. لطفاً در این خصوص مراجعه نفرمایید.

با تشکر آموزش واحد

Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFA