برگزاری جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی با محوریت حجاب و عفاف

۰۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۶ کد : ۴۶۷ اخبار

همزمان با بیست و سومین روز از ماه ضیافت الهی و با حضور هیات رئیسه و جمعی از کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ، جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی در خصوص حجاب و عفاف در محل سالن کنفرانس واحد دماوند برگزار شد.

دکتر محمود صفری رئیس واحد دماوند در سخنانی خواستار توجه همه حوزه ها و تمامی کارکنان و اساتید به مقوله حساس حجاب شد و اظهار داشت : تمام امکانات دانشگاه از قبیل سایتها ، کتابخانه ، فضاهای عمومی واحد ، پیامک ، بلوتوث فرهنگی، وبلاگ و غیره در کنار رفتار و منش مناسب و دلسوزانه اساتید و کارکنان با دانشجویان باید زمینه ساز اصلاح این نسل جوان بویژه در مقوله حجاب و عفاف شود.

وی همچنین با اشاره به لزوم برنامه ریزی دقیق و سریع در بحث حجاب خواستار مشارکت دادن دانشجویان در امور فرهنگی و ارائه دستاوردهای فرهنگی آنان به صورت نمایشگاه های مختلف شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند ، در گزارشی هدف از تشکیل جلسات تخصصی حجاب و عفاف را اجرای هرچه بهتر و تببین بخشنامه های معاونت فرهنگی سازمان مرکزی در خصوص حجاب و عفاف دانست و این موضوع را مسئله و دغدغه کل دانشگاه خواند و خواستار همکاری هرچه بیشتر تمامی حوزه ها با دفتر فرهنگ اسلامی شد.

پاسخگویی به سوالات و شائبه های دانشجویان ، استفاده از جلسات توجیهی دانشجویان جدید الورود ، برگزاری کارگاه های مختلف ویژه اساتید ، کارکنان و دانشجویان با محوریت حجاب ، فرهنگ سازی ، تشکیل اتاق فکر و استفاده از فضاهای عمومی دانشگاه از موادی بود که حاضرین در جلسه به عنوان پیشنهادات فرهنگی بیان نمودند.