برگزاری مسابقه نقاشی و دل نوشته ای به خدا ویژه ماه رمضان

۰۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۳۹ کد : ۴۶۶ اخبار

مسابقه نقاشی و دل نوشته ای به خداوند ویژه فرزندان کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد. این مسابقه با حضور تعدادی از فرزندان کارمندان این واحد دانشگاهی و به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه برگزار شد.

فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در دو دسته خردسال و نوجوان در این مسابقه شرکت کردند و ظرف مدتی که در دانشگاه حاضر شدند هرکدام یک نقاشی کامل کشیدند.این بچه ها ضمن کشیدن این نقاشی ها، در محیط دانشگاه گردشی کردند تا علاقه مندی آنها به فضای تحصیل و دانش تقویت شود و هم اینکه با محیط کاری والدین خود آشنا شوند.

در انتهای این مسابقه به همه شرکت کنندگان هدایایی داده شد و اعلام شد پس از بررسی و قرعه کشی جوایز نفرات برتر آخر ماه مبارک رمضان اهدا می شود.

همچنین با حضور تعدادی از فرزندان نوجوان کارکنان مسابقه دل نوشته ای به خداوند نیز همزمان با این مسابقه برگزار شد.

( ۱ )