-همگام‌سازی رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در دوره‌های کاردانی مدارس و هنرستان‌ ها

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۹ کد : ۴۵۱۳ اخبار

نشست مشترک رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با مدیریت آموزش و پرورش دماوند در جهت تعامل هرچه بیشتر هر دو مجموعه برگزار شد.

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این نشست ضمن تبریک انتصاب به مدیریت آموزش و پرورش دماوند اظهار کرد: دانشگاه این قابلیت را دارد که در دوره‌های ضمن خدمت آموزش و پرورش با حضور اساتید دانشگاه مراتب توانمندسازی معلمین را فراهم آورد.

دکتر صفری همچنین به همگام سازی رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در دوره‌های کاردانی مدارس و هنرستان ها اشاره نمود.

وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی دماوند برای سخنرانی در جلسات آموزش و پرورش آماده هستند، تصریح کرد: حدود 30 الی 40 درصد از کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی دماوند از مرکز شهر و بقیه از روستاهای دماوند در این دانشگاه مشغول به کار هستند.