-برقراری دسترسی رایگان اساتید به پایگاه علمی سیویلیکا

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۷ کد : ۴۴۹۱ اخبار

توسط کانون اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند انجام شد:

دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی استان تهران: رئیس کانون اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند معتقد است: همکاری‌ بین دانشگاه و پایگاه‌های علمی، زمینه‌ساز رشد کیفی و افزایش بهره‌وری در تولیدات پژوهشی است.

هادی عبدالهی‌فر با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامۀ همکاری با پایگاه علمی سیویلیکا گفت: این همکاری‌ها گام مؤثری در زمینۀ اطلاع‌رسانی رویدادهای علمی، کاربرد پژوهش‌های بومی و ترویج علوم در بین محققان دانشگاهی است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند افزود: اندیشکدۀ راهبردی رسانه‌ها و فضای مجازی مستقر در این کانون تاکنون دو همایش ملی در حوزۀ پدافند رسانه‌ای برگزار کرده و در همکاری با سیویلیکا، دسترسی بیش از 70 نفر از پژوهشگران بسیجی را به منابع علمی آن پایگاه فراهم کرده است.

عبدالهی‌فر گفت: این دسترسی کاملاً رایگان است و ظرفیت آن در این فاز برابر با دانلود 4 هزار مقالۀ علمی می‌باشد.