_ دستورالعمل تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ رشته‌های غیرپزشکی و گروه علوم پزشکی ابلاغ شد

۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۷ کد : ۴۳۸۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه، دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه، دستورالعمل «تقویم آموزشی سال تحصیلی 1401-1400 جهت دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی و گروه علوم پزشکی» را به رؤسای استان ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.
در این دستورالعمل در خصوص رشته های علوم پزشکی تاکید شده است: مدت دوره مقدمات بالینی رشته پزشکی 3 نیمسال بوده که شروع آن پس از قبولی در آزمون جامع علوم پایه به طور معمول در دو نوبت مهرماه و فروردین ماه هر سال است.
دوره کارآموزی نظام قدیم و جدید رشته پزشکی به ترتیب به مدت 20 و 21 ماه بوده که شروع دوره در دو نوبت مهرماه و فروردین ماه هر سال است.
دوره کارورزی رشته پزشکی به مدت 18 ماه بوده که شروع آن پس از قبولی در آزمون جامع پیش کارورزی به طور معمول در دو نوبت مهرماه و فروردین ماه هر سال است.

( ۸ )