- جلسه هیات رئیسه با مدیران گروه واحد

۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۹ کد : ۴۳۷۲ اخبار

جلسه قرائت کلام ا... مجید آغاز شد
معاونت محترم علمی واحد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، از حضور مدیران محترم گروه های آموزشی در این جلسه قدردانی نموده و سپس جلسه با سخنرانی معاونت محترم علمی ادامه یافته و ایشان  به تشریح کامل شیوه نامه همکاری الف/ب اعضای هیات علمی پرداختند و همچنین تاکید نمودند مدیران محترم گروه های آموزشی حداکثر تا یکشنبه هفته آینده برنامه آموزشی نیمسال آینده گروه مربوطه را به دانشکده ها ارسال نمایند، همچنین از تمامی مدیران محترم گروه های آموزشی درخواست نمودند تا پیگیری لازم در خصوص ثبت نمرات نیمسال گذشته تمامی اساتید گروه مربوطه را به انجام رسانند.
در ادامه مدیر محترم آموزش بر اساس بخشنامه گروه های آموزشی به تشریح شرح وظایف مدیران گروه پرداختند
سپس ریاست محترم دانشکده علوم انسانی توضیحاتی را در خصوص نقش و اهمیت دانشگاه در رفع موارد و مشکلات شهری بیان نموده و ضرورت انجام تحقیق و پژوهش در این زمینه را بیش از پیش ضروری دانستند.
 سپس معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی واحد، از فعالیت های فرهنگی که در طول ماه های اخیر توسط برخی از مدیران محترم گروه های آموزشی به انجام رسیده است گزارش مختصری ارائه نموده و ضمن تشکر از این عزیزان، برنامه های پیش روی این معاونت را نیز بیان نمودند و از تمامی اساتید حاضر در جلسه دعوت نمودند تا در صورت تمایل در کلاس ها و دوره های فرهنگی پیش رو شرکت نمایند.
 در ادامه مدیران محترم گروه به بحث و بررسی  در خصوص شرایط لازم جهت حفظ  و ارتقاء سطح کیفی دانشگاه پرداختند، در تکمیل این بحث ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی نیز توضیحات مربوط به دانشکده فنی و مهندسی و گروه مهندسی معماری را بیان نمودند، سپس معاونت محترم پشتیبانی واحد در خصوص شرایط فعلی مالی دانشگاه آزاد اسلامی  و چگونگی پرداخت مطالبات اساتید و کارکنان توضیحاتی را ارائه نموده و تاکید فرمودند که علاوه بر منابع سازمانی، واحد می بایست در راستای خودکفایی مالی دارای برنامه ریزی دقیق و مشارکت مجدانه همه همکاران ( اعم از اعضای محترم هیات علمی و کارمندان محترم واحد  ) باشد.
 در پایان ریاست محترم واحد ضمن ابراز خوشنودی از موارد مطرح شده در جلسه، بر نقش موثر تک تک اعضای هیات علمی و کارمندان واحد در ایام ثبت نام ورودی های جدید و ارائه خدمات شایسته علمی و اداری به ایشان تأکید نموده و برگزاری جلسات مشترک مدیران محترم گروه های آموزشی با معاونت های مربوطه را در راستای درآمدزایی، ارتقاء سطح علمی واحد و افزایش رضایتمندی مراجعین موثر دانسته و بر این موضوع تأکید نمودند.

( ۷ )