- برگزاری همایش ملی آفند رسانه ای و بیست و ششمین دوره نشست‌های تخصصی رسانه و اقتصاد

۰۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۶ کد : ۴۳۳۷ اخبار

اندیشکده راهبردی رسانه‌ها و فضای‌مجازی جدول زمانی پانل‌های علمی همایش ملی آفند رسانه‌ای را اعلام کرد.براساس اطلاعیه منتشرشده،برنامه این پانل‌ها در دو نوبت صبح و عصر۵و۶مرداد تنظیم  و در این برنامه‌ها هفت سخنرانی در پانل خبرگان رسانه‌ای و۲۰سخنرانی دربخش پژوهشگران جوان ارائه می‌شود. همچنین سخنرانی‌ها به صورت مجازی و بااستفاده ازپلتفرم ایرانیDaanaan برگزارخواهدشد.
همزمان بااین همایش،بیست و ششمین دوره نشست‌های تخصصی رسانه واقتصاد باهمکاری انجمن علمی مدیریت رسانه وارتباطات ودبیرخانه پدافند رسانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحددماوند برپا می‌شود.
دراین اطلاعیه مشارکت دانشگاهیان درحل ‌مسائل اجتماعی،تولید وترویج دانش‌های مرجع بعنوان اهداف کلان این دو رویداد علمی ذکر شده است.
علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات تکمیلی می‌توانند به وبگاه انجمن علمی مدیریت رسانه و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به آدرس http://mmedia.damavandiau.ac.ir/fa/news/4334/ مراجعه کنند