تیم فوتبال دانشجویان واحد نایب قهرمان مسابقات منطقه سوم کشوری شد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۲۰:۳۹ کد : ۴۳۳ اخبار

تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نایب قهرمان مسابقات منطقه سوم کشوری شد

تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند که پیش از این در مسابقات استان تهران به مقام قهرمانی دست یافته بود،به نمایندگی از استان تهران به مسابقات منطقه سوم کشوری راه یافت و در این دوره از مسابقات به مقام دوم رسید.

این مسابقات از 23 لغایت 28 اردیبهشت ماه به میزبانی استان البرز در واحد کرج برگزار گردید، 5 تیم بصورت دوره ای به رقابت پرداختند که در نهایت واحد اراک از استان مرکزی با 8 امتیاز اول،دماوند از استان تهران با 7 امتیاز دوم،کرج از استان البرز با 6 امتیاز سوم،نجف آباد از استان اصفهان با 5 امتیاز چهارم و قم با 3 امتیاز پنجم شدند.

با این نایب قهرمانی واحد دماوند جواز حضور در مسابقات نهایی کشوری را به همراه اراک کسب کرد.

اسامی بازیکنان : حسین گوهری،محمدرضا یحیوی،اشکان حیاتی،محمد فرشاد رسولی،مهدی اشراقی،محمد سید مومن،علیرضا بابایی،پیمان ذوالفقاری،میریاسر حسینی راز لیقی،عباس امیری،محمد نوازی،محمد زارع خورمیزی،امیرابراهیم بیگی،امیر اسفندیاری،حامد حیدری،امیررضا حجار،حامد عباسی و علی سالک .سرمربی : روح الله حق وردی ،کمک مربی : حسن حبیبی ،سرپرست : حمید دادفر هستند.