در مباحث فرهنگی دانشجو محور باشید تا به اهداف فرهنگی بهتر دست یابید

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۲۰:۱۳ کد : ۴۲۸ اخبار

مشاور معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی طی بازدید از حوزه فرهنگی واحد دماوند ودرشورای فرهنگی تصریح کرد:

در مباحث فرهنگی دانشجو محور باشید تا به اهداف فرهنگی بهتر دست یابید

حجت الاسلام والمسلمین اشراقی مشاور معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از واحد دماوند،روند فعالیتهای فرهنگی واحد راخوب ارزیابی و تصریح کرد:اساس هر کشوری کار فرهنگی است.اگر در جامعه ای دین و اخلاق نباشد،جامعه رو به افول میگذارد.

وی با تاکید به این مسئله که در بخش دین و اخلاق فرمایشات مقام معظم رهبری سرلوحه کار و خط مشی ما در حوزه فرهنگی می باشد افزود در این محور سلایق مختلفی وجود دارد که هدف معاونت فرهنگی اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری است.

مشاور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود:با توجه به مدیریت جدید فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی ،شاهد تحولات بزرگی در این حوزه بودیم.از جمله این تحولات می توان به تدوین برنامه مدون فرهنگی،تعیین 8 محور اصلی در فعالیتهای فرهنگی،ارتقاء سطح کیفی جایگاه فرهنگی واحدها و دانشجو محور بودن اشاره نمود.

حجت الاسلام والمسلمین اشراقی تصریح کرد: در مباحث فرهنگی باید دانشجو محور باشیم تا به اهداف فرهنگی بهتر دست یابیم.البته توجه به بخشنامه ها و قوانین دانشگاه در این امر ضروری است.

دکتر صفری ریاست واحد دماوند نیز در سخنانی ضمن خیر مقدم به حضار گزارشی از روند کارهای فرهنگی دانشگاه ارائه نمود.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین احمدی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند نیز ضمن تبریک ولادت امام علی (ع) از حضور دلگرم کننده حجت الاسلام والمسلمین اشراقی تشکر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین احمدی اظهار داشت : در زمینه فرهنگی واحد دماوند جزء واحدهای پیشتاز در شرق استان تهران محسوب می شود.

وی تدوین چندین عنوان نرم افزار فرهنگی،انتشار نشریات دانشجویی،تشکیل اتاق فکر و کانون های دانشجویی،برخورد با عرفان های کاذب و استفاده از تجهیزات روز نظیر بلوتوث فرهنگی را از جمله فغالیت های واحد برشمرد.

در پایان جلسه حجت الاسلام والمسلمین اشراقی ضمن تشکر از مسئولین واحد دماوند هدف از بازدیدهای فرهنگی را کمک به فعالیت های فرهنگی واحدها برشمرد.

Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFA