انقلاب اسلامی ایران، یک طرح جامع، منسجم و نظام مند با یک جهان بینی خاص برای جهانیان ارائه داد

۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۳ کد : ۴۱۰۹ اخبار

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ایام ا.. دهه فجر انقلاب اسلامی و در جمع نمازگزاران مسجد جامع دماوند و مسجدالرضا(ع) گیلاوند، با اشاره به مجاهدت های فراوان و مبارزه های مداوم پیامبران و ائمه اطهار به ویژه رسول مکرم اسلام و امام علی(ع)  که برای تحقق وعده خداوند و حکومت صالحین انجام گرفته است، انقلاب اسلامی ایران را نتیجه ی این تلاشها و ایثارگریهای تاریخ اسلام دانست که با پشتوانه و عقبه بیادماندنی و محکم دینی راه خود را ادامه خواهد داد.

صفری در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرمان تاریخی و بی نظیر امام خمینی(ره) در خصوص مقابله با حکومت نظامی در روزهای پایان عمر رژیم منحوس پهلوی اظهار کرد: در زمانی که امام در مدرسه علوی مستقر بودند، گزارش مهمی مبنی بر انجام غریب الوقوع کودتایی مرگبار به سمع و نظر امام رسید و ایشان به محض دریافت این خبر، فرمان لغو حکومت نظامی و دستور حضور مردم در خیابانها را دادند؛البته این فرمان با مخالفت برخی انقلابیون بزرگ همچون آیت ا.. طالقانی مواجه شده بود که نگران جان مردم بودند ولی حضرت امام فرمودند: " اگر این دستور حضرت حجت باشد، چه؟"و در نهایت همه قانع شدند که دستور امام انجام شود.

وی افزود: در این بین رهبری مقتدرانه امام خمینی (ره) توانست جامعه را از این شرایط سخت عبور دهد و مردم مسلمان و انقلابیون واقعی را با تکیه بر قرآن و اهل بیت دور هم جمع کند و مبارزه ای مذهبی و مردمی را شکل داده و به سرانجام برساند.

صفری ادامه داد: شکل گیری انقلاب اسلامی در واقع ایجاد و تاسیس یک مکتب عالی الهی و انسانی جهان شمول بود؛ چرا که ضمن منسوخ کردن روشهای غلط حکومتی یک طرح جامع، منسجم و نظام مند با یک جهان بینی خاص را ارائه داد و به لطف خدا و با رهبری حکیمانه ی مقام معظم رهبری(مدظله) هر روز با صلابت تر از روز قبل در عرصه جهانی ظاهر می شود.

محمود صفری که از مبارزان قدیمی دوران انقلاب اسلامی است، درخصوص پیچیدگی فضای کشور در عصر حاضرگفت: در حال حاضر مدیریت و تجزیه و تحلیل رخدادهای جهانی و مدیریت یک کشور کار بسیار دشواری است و مقام عظمای ولایت با اقتدار مشغول انجام آن است.

رییس دانشگاه آزاد دماوند اظهار کرد: مدیریت مبارزه با داعش و نابود نمودن آن با کمک شهید بزرگ جبهه مقاومت شهید سردار سلیمانی، مدیریت فتنه 88 و در همین مورد اخیر قضیه برجام که ایشان خطاب به آمریکائیها و اروپایی ها، قرار دادن هر نوع پیش شرط برای بازگشت به برجام را رد کردند و رفع تمامی تحریم ها را خواستار شدند، همگی بیانگر افق دید وسیع، الهی و حکیمانه ایشان است و ما منتظریم این انقلاب به قیام جهانی حضرت مهدی(عج) متصل و منتهی شود.