چاپ دوازده عنوان کتاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۱۰۵ اخبار

شورای انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از ابتدای تاسیس تا کنون اقدام به چاپ 12 عنوان کتاب نموده و در حال حاضر این شورا 6 عنوان کتاب دیگر زیر چاپ دارد.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اشاره به سوابق خوب پژوهشی این واحد دانشگاهی گفت:واحد جوان دماوند با نگاه توسعه محور و با تشویق اساتید و دانشجویان خود به انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی توانست توفیقات قابل توجهی بویژه در حوزه نشر کتاب بدست بیاورد.

وی اظهار کرد:در فاصله سالهای 83 تا 88، چهار عنوان کتاب به چاپ رسید که شامل کتاب روشنفکر کیست؟ نوشته ی دکترعلی شریعتمداری  1383 و کتاب جایگاه علوم انسانی در تولید علم اثر دکتر علی شریعتمداری  1384 بود؛ همچنین کتاب مجموعه مقالات همایش منطقه ای مدیریت فرهنگی در قرآن و سیره ائمه اطهار(ع)  1388 و مجموعه مقالات اولین همایش ملی مدیریت و اقتصاد رسانه  در سال 1388 به چاپ رسیدند.

رییس واحد دماوند افزود:سال 1390 سال پر کاری در حوزه نشر در دانشگاه آزاد دماوند بود و سه عنوان کتاب با موضوعات حسابداری صنعتی یک  نوشته ی پویا صفاری، مدیریت فرایندهای استراتژیک در صنایع نوظهور رسانه ای اثر اقای جهانشاهی و اصول حسابداری دو به قلم پویا صفاری  در این سال به رشته تحریر درآمدند.

صفری گفت:کتابهای روشهای ژئوفیزیکی مورد استفاده در تعیین خصوصیات ژئوتکنیکی ساختگاه نوشته ی عباس زاده شهری در سال  1392 ،تصمیم گیری در مسائل مالی 1و2  پیتر آتریل و پل هارلی ترجمه زهرا مرادی در سال  1394 و جامعه شناسی شهر و شهروندی اثر آقای شیخ زاده در سال 1396 و نیز کتاب انرژی های تجدیدپذیر با نگرشی بر مدیریت بهره وری انرژی در تاسیسات  نظامی، عابدینی در همین سال چاپ شدند؛ همچنین کتاب شبکه های اجتماعی و هویت اثر خانم بی بی سادات میراسماعیلی در سال  1398 نام دیگر اثری است که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به رشته تحریر در آمده است.

( ۱ )