برگزاری سمینارهای مختلف تخصصی مجازی به مناسبت هفته پژوهش

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۶ کد : ۴۰۰۵ اخبار

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار خواهد شد:

سمینارهای مختلف تخصصی مجازی به مناسبت هفته پژوهش

همزمان با هفته پژوهش سمینارهای مختلف پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار می‌شود.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اعلام این خبر افزود: در این سخنرانی های تخصصی که بدلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی و در سامانه دان برگزار خواهد شد، حوزه معاونت علمی واحد دماوند تلاش کرده مطالب مرتبط با مبحث کرونا مطرح شود.

وی گفت: در نخستین روز برگزاری، دکتر هادی عبدالهی فر مباحث مربوط به "ورزش و سلامتی در شرایط کرونا "را بررسی خواهد نمود.

رییس واحد دماوند اظهار کرد:سخنرانی دکتر مریم افشاری با عنوان " مسئولیت مدنی و کیفری انتقال ویروس کرونا از منظر حقوقی " و سخنرانی دکتر علیرضا مشکین با عنوان " حل چالش 50 ساله زیست شناسی و پزشکی " در روز یکشنبه، دو عنوان دیگر سخنرانی های هفته پژوهش در واحد دماوند است.

صفری ادامه داد:سخنرانی دکتر شهرزاد خرم نژادیان با عنوان " آلودگی هوا در ساختمان  در دوره کرونا " و سخنرانی دکتر حامد خانمحمدی با عنوان " سواد مالی ایرانی با تأکید بر دوران کرونا " روز یکشنبه و توسط سامانه دان برگزار می شود.

وی گفت: آخرین سخنرانی توسط دکتر حمیدرضا حسینی دانا با عنوان " رسانه‌های دفاعی و دفاع رسانه‌ای " روز شنبه مورخ 99/10/13 ساعت 17 از طریق سامانه مذکور برگزار خواهد شد.