اطلاعیه مهم در خصوص روزهای حضور کارکنان در واحد با توجه به شرایط کرونایی(در بازه زمانی یکم لغایت پانزدهم آذرماه)

۲۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۶ کد : ۳۹۳۴ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند:
با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ سازمان امور اداری و استخدامی کشور مبنی بر ایجاد محدودیت های کرونایی و فعالیت حضوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به اطلاع میرساند؛ فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از روز شنبه اول آذر ماه به مدت دو هفته بنا به ضرورت به صورت غیر حضوری می باشد.
لازم به ذکر است که همکاران واحد در روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه جهت امور ضروری و روزانه در واحد حضور خواهند داشت، ولیکن از تمامی دانشجویان محترم تقاضا می‌گردد از مراجعه حضوری به واحد خودداری نموده و امورات خود را به صورت غیرحضوری پیگیری نمایند.
ضمنا علاوه بر وب سایت واحد به آدرس damavandiau.ac.ir و صفحات رسمی واحد، جهت کلاسهای مجازی از طریق گروه های مربوطه نیز جوابگوی سوالات و مشکلات دانشجویان محترم می باشد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

( ۱ )