وبینار تخصصی بحران انرژی در ایران با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۹ کد : ۳۹۲۸ اخبار

وبینار تخصصی بحران انرژی در ایران با مشارکت مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و اتحادیه انجمن های انرژی ایران با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.

سید مهدی حکیمی رییس مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در خصوص موضوعات مطرح شده در وبینار و محقق شدن اهداف آن گفت: وبینار تخصصی بحران انرژی در ایران، اولین وبینار برگزار شده در واحد بود که با استقبال دانشجویان همراه شد و اهداف مد نظر ما محقق گردید؛ حتی تعدادی از شرکت کتتدگان متقاضی ادامه دار بودن این مدل وبینارها بودند.

حکیمی در خصوص پیش بینی تعداد شرکت کننده ها نیز اظهار کرد: استقبال از وبینار بسیار بیشتر از انتظار ما بود و حدود 140نفر شرکت کردند که  این امر نتیجه همکاری حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در انجام تبلیغات موثردر شبکه های اجتماعی واحد و در نهایت جذب مخاطب بود.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت زمانی در سامانه دان و نبود امکان نظرسنجی، این کار در گروه تشکیل شده در فضای مجازی انجام گردید و نتیجه مثبت بود.

رییس مرکز تحقیقات انرژی های تجدید پذیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در خصوص ایجاد انگیزه در مخاطبان برای حضور در چنین برنامه هایی گفت: انتخاب موضوعات جدید و پر اهمیت در صنعت، دعوت از سخنرانان شناخته شده و متخصص، دادن گواهی نامه حضور به شرکت کنندگان و استفاده از تجارب صنعتگران به عنوان سخنران از جمله ایده های ما در ادامه این راه است.

( ۱ )