مصاحبه با جناب آقای ایزدیار خیر گرامی

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۹۲۷ اخبار

آقای بهروز ایزدیار متولد فروردین ماه 1325 در شهر کرج است.

ایشان در پروژه های مختلف فرهنگی و مذهبی مشارکت خیر خواهانه داشته اند و به تازگی هزینه محوطه سازی مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه آزاد دماوند را هم متقبل شده اند.

با درخواست این واحد و فقط به صورت مختصر به تعدادی از سوالات ما پاسخ دادند که در ادامه آمده است:

وی در پاسخ به سوال ما مبنی بر اینکه در رسیدگی به نیازمندان و به طور کل در انجام امور خیریه، چه معیارهایی دارید؟فقط و فقط کسب رضای خداوند را معیار اصلی دانست.

از این خیر نیک اندیش پرسیدیم:در ازای این نیکوکاری ها از خدای متعالی چه می خواهید ؟ گفت: فقط خدا را میخواهم و هر چه بخواهیم بجز خدا، کم است.

سوال پایانی ما: نیکوکاری در سرنوشت و زندگی شما نقشی داشته است ؟پاسخ دادند:مهمترین و اصلی ترین نقش زندگی من نیکوکاری است البته بعد از خداپرستی.

گفتنی است در اسفندماه سال 1395 و با پیگیری های مسئولین دانشگاه، پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس در این واحد دانشگاهی به خاک سپرده شد و بنای المان مربوطه نیز در اسفندماه 1397 با حضور مسئولان مختلف شهر و کشور افتتاح گردید.

در حال حاضر و با مساعدت جناب آقای بهروز ایزدیار، احداث محوطه سازی اطراف المان در حال انجام است و دانشگاه آمادگی دارد از مشارکت کارکنان، اساتید، دانشجویان و اهالی شریف دماوند و خیرین ارجمند بهره مند گردد.

( ۳ )