نحوه پرداخت وام دانشجویی توسط صندوق رفاه واحد به تمامی دانشجویان محترم

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۶ کد : ۳۹۱۳ اطلاعیه ها

نحوه پرداخت وام دانشجویی توسط صندوق رفاه واحد به تمامی دانشجویان درحال تحصیل و واجد شرایط دریافت وام

انواع وام دانشجویی:  (کوتاه مدت میان مدت  - بلندمدت واحد  - وام بلندمدت وزارت علوم ثبت نام در سامانه ساجد جهت معرفی به بانک مهر ایران یا رسالت)

نحوه دریافت وام کوتاه مدت  :

تکمیل وتحویل فرم وام به صندوق رفاه واحد برای هر ترم الزامی  واقساط وام 4ماه می باشد. (دریافت فرم وام هم از طریق سایت دانشگاه وهم به صورت حضوری)

نحوه دریافت وام میان مدت :

تکمیل و تحویل فرم وام به صندوق رفاه واحد برای هرترم الزامی وتعداد اقساط وام حداکثر 16 ماهه می باشد. (دریافت فرم وام هم از طریق سایت دانشگاه وهم به صورت حضوری) در ضمن تعداد اقساط وام بستگی به نوع مقطع تحصیلی دانشجو دارد.

نحوه دریافت وام بلندمدت واحد:

تکمیل و تحویل فرم وام به صندوق رفاه واحد برای هرترم الزامی و پرداخت اقساط وام بعد از فارغ التحصیلی می باشد. (دریافت فرم وام هم از طریق سایت دانشگاه وهم به صورت حضوری)

نحوه دریافت وام بلندمدت وزارت علوم:

نحوه دریافت وام بانک مهر ایران یا رسالت:

ثبت نام در سامانه ساجد

دانشجویان عزیز توجه داشته باشند جهت دریافت  کلیه وامها فوق منوط به داشتن انتخاب واحد و بدهی همان ترم می باشد.

با احترام

حوزه معاونت توسعه و زیرساخت