برگزاری نشست هماهنگی ارکان فرهنگی با حضور معاونان ارشد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۹ کد : ۳۸۶۹ اخبار

نشست هماهنگی ارکان فرهنگی دانشگاه های پردیس و دماوند با حضور معاونین نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاونین فرهنگی و فرماندهان بسیج های سه گانه واحدهای پردیس و دماوند و همچنین اعضای هیأت علمی گروه معارف برگزار شد دکتر حسین عباسپور رییس واحد پردیس ضمن خیر مقدم به اعضا به تجلیل از نقش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در راهبری فرهنگی دانشگاه ها پرداخت.

حجت الاسلام حسین خانی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای پردیس و دماوند نیز ضمن بیان خیر مقدم به گزارش فعالیت های انجام شده پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین سراج مدیر کل انتصابات و بازرسی ویژه دفاتر نهاد بر لزوم هماهنگی و همدلی ارکان واحدهای دانشگاهی اشاره داشته و بر لزوم هدفمند بودن فعالیت ها تأکید نمود.

پس از بیان نظرات حاضران در جلسه، حجت الاسلام ابراهیم زاده مدیر کل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی ولی فقیه به جمع بندی نظرات پرداخت.
همچنین کارگروه هماهنگی اساتید گروه معارف اسلامی با حضور اعضای هیأت علمی به ریاست حجت الاسلام حیدری دستجردی مدیر کل اساتید معارف برگزار گردید.

این جلسه با ذکر صلوات بر محمد و ال محمد و اقامه ی نماز ظهر و عصر پایان یافت.