**اطلاعیه مهم در خصوص نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان جدید**

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰ کد : ۳۸۶۶ اطلاعیه ها دانشجویان جدیدالورود

ضمن تبریک پذیرش شما در این واحد دانشگاهی، مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته به شرح ذیل اعلام می گردد:

1. مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir جهت اسکن و بارگذاری مدارک طبق برنامه اعلام شده به شرح جدول ذیل؛  (تذکر: حجم فایل ها جهت آپلود بر روی سامانه حداکثر 500KB باشد)

1. پس از بررسی مدارک بارگذاری شده، زمان مراجعه به دانشگاه جهت تکمیل فرآیند ثبت نام از طریق پیامک به شما اعلام خواهدشد.

بدیهی است متقاضی موظف است بر اساس زمان بندی اعلام شده به دانشگاه مراجعه نماید.

1. مدارک لازم جهت تشکیل پرونده حضوری

الف: شش قطعه عکس 4*3 جدید اداری

ب: اصل و دو سری تصویر تمام صفحات شناسنامه.

ج-اصل و دو سری تصویر کارت ملی.

د: اصل و تصویر مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا دیپلم متوسطه دوم و یا کاردانی.

توجه : افرادی که به هر دلیلی در حال حاضر امکان ارائه اصل مدرک پایه ( مقطع قبلی ) خود را ندارند می بایست سفته ارائه دهند. سفته در محل ثبت نام دانشگاه قابل دریافت است.

ه : ارائه وضعیت نظام وظیفه ( برای آقایان ).

1. پذیرفته شدگان لازم است پس از تکمیل فرایند ثبت نام، نسبت به پرداخت شهریه از طریق سامانه آموزشیار اقدام نموده تا پس از آن، انتخاب واحد ایشان صورت پذیرد .

نکته: انتخاب  واحد نیمسال اول توسط واحد دانشگاهی انجام می شود.

توجه: با عنایت به شیوع ویروس کرونا و به منظور حفظ سلامتی هموطنان گرامی، استفاده از ماسک در هنگام مراجعه به واحد الزامی می باشد، همچنین خواهشمند است حتی المقدور از آوردن همراه خودداری نمایید.

در صورت هرگونه سوال پیرامون ثبت نام می توانید با شماره 76301291 تماس حاصل فرمایید

حوزه معاونت علمی واحد دماوند

( ۴۶ )