مراسم افتتاح ساختمان ایمنی پایدار و آتش نشانی دانشگاه آزاد دماوند

۰۷ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۱ کد : ۳۸۳۳ اخبار

در مراسم افتتاح ساختمان ایمنی پایدار و آتش نشانی دانشگاه آزاد دماوند مطرح شد:

کمک های مالی خیرین به مراکز امدادی باید فرهنگ سازی شود

همزمان با هفتم مهرماه روز ایمنی و آتش نشانی، ساختمان "ایمنی پایدار و آتش نشانی" دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور مسئولین ایستگاه آتش نشانی دماوند و هیات رییسه این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ابتدای این مراسم اظهار کرد: امروز با هدف  پوشش حوادث و امداد رسانی سریع در زمان سوانح، ساختمان ایمنی پایدار و آتش نشانی در این واحد آماده افتتاح می باشد.

وی در ادامه با توجه به رشادتهای آتش نشانان ایثارگر در ادوار مختلف گفت: از جان گذشتگی آتش نشانان ما در زمان  موشک باران رژیم بعث عراق و همچنین حوادث بزرگ شهرها مثال زدنی و در خور تقدیر است.

رییس دانشگاه آزاد دماوند سپس با اشاره به کمبود برخی تجهیزات ایمنی در ایستگاه های آتش نشانی کشور خواستار یاری گرفتن از افراد خیر در این زمینه شد و بیان داشت:خوشبختانه چند سالی است که خیرین بزرگوار علاوه بر کمک در احداث مسجد، حسینیه و مدرسه، در ساخت و تجهیز بیمارستان هم مشارکت نموده اند که جای تقدیر دارد و به نظر بنده کمک های مالی خیرین به مراکز امدادی نیز باید فرهنگ سازی شود تا این کمک ها به سمت خرید تجهیزات مهم امدادی هدایت شوند.

در ادامه مراسم محمد علیپور معاون اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی دماوند در سخنانی ضمن اشاره به چهلمین سال تاسیس ایستگاه آتش نشانی در دماوند و تقارن آن با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی اظهار کرد: محورهای ترانزیتی مهم فیروزکوه و هراز و نزدیک به ۶۶ کیلومتر شعاع کاری تحت پوشش ما هستند و فقط در شش ماهه اول امسال بیش از ۴۰۰ مورد حادثه را  پوشش داده ایم و این در حالی است که فقط با یک ایستگاه آتش نشانی و ۱۴ نفر نیرو در حال انجام خدمت هستیم.

وی افزود: هزینه برای ایمنی در واقع سرمایه گذاری برای حوادث آینده است ضمن اینکه فرهنگ سازی در زمان حوادث و اطلاع رسانی لازم است و مجموعه ما آمادگی برگزاری دوره های آموزشی با دانشگاه را دارد.

در ادامه مراسم از زحمات آقایان ابوطالب عرب رییس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی دماوند و علیپور معاون وی تقدیر به عمل آمد و مراسم افتتاح ساختمان با حضور مسئولان برگزار گردید.

( ۱ )