مراسم تکریم از خانواده معظم شهدا و بزرگداشت دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۹ کد : ۳۸۳۱ اخبار

مراسم‌ یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه ازاد اسلامی واحد دماوند و ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و یادواره شهدا گمنام  با سخنرانی امام‌جمعه شهرستان دماوند حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی و با حضور خانواده معزز شهدا، ایثارگران و جانبازان و جمعی از مسئولین شهرستان دماوند برگزار شد.

در آغاز مراسم پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دکتر سید محمودرضا آقامیری توسط دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند قرائت شد.

در بخشی از این پیام آمده: " در طول ۴2 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، فرهنگ شهادت همواره در این سرزمین نمود یافته و فرزندان ایران اسلامی در راه به ثمر نشستن انقلاب اسلامی و حفظ و حراست از آن، جان خود را فدا نموده اند و با از جان گذشتگی، امنیت و آرامش پایدار را برای کشورمان به ارمغان آورده‌ اند و ما هیچگاه این فداکاری و رشادت آنها را فراموش نخواهیم کرد."

در این مراسم حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند اظهار کرد:شهدا ستارگان آسمان ایران و مظهر قدرت و افتخار ما هستند.

وی افزود: شهدا نشانه راه هستند و حفظ آثار و یاد آنها کمتر از شهادت نیست و وظیفه ی همگان است که در نشر ارزشهای دفاع مقدس تلاش کنیم.

امام جمعه دماوند گفت:شهدا اسناد انقلاب و چراغ‌های فروزانی هستند که  راه امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با طاغوت و راه پیروی از اسلام ناب محمدی را به ما نشان داده‌اند.

در این مراسم آرمین کافی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد دماوند به ارائه گزارش فعالیت این انجمن پرداخت و یاد شهدای دفاع مقدس را گرامی داشت.

مداحی پرشور مداح اهل بیت آقای رمضان پور و پخش کلیپ مصاحبه با خانواده معزز شهدا از دیگر بخش های این مراسم بود که با مجری گری خوب خانم هوشمند فرزند شهید، برگزار شد.

درپایان یادواره، از خانواده معظم و معزز شهدای جاوید الاثر دفاع مقدس، مدافعین حرم، مدافعین سلامت و برخی نخبگان شهرستان دماوند تقدیر به عمل آمد و مدعوین با حضور در مرقد مطهر دو شهید گمنام دانشگاه، با آرمانهای شهدا تجدید عهد کردند.