اطلاعیه های مهم و فوری در خصوص آغاز انتخاب واحد نیمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰(اطلاعیه شماره یک)

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۵ کد : ۳۸۰۶ اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره یک:
به استحضار دانشجویان محترم می رساند، با عنایت به آغاز انتخاب واحد نیمسال اول 99-400 از روز پنجشنبه مورخ 1399/06/27 موارد ذیل جهت اطلاع و اقدام تقدیم می گردد:

1- انجام تمامی امور ( از جمله انتخاب واحد، حذف و اضافه و ... ) صرفا از طریق سامانه آموزشیار خواهد بود ( لینک دسترسی به سامانه آموزشیار واحد دماوند http://edu.damavandiau.ac.ir/fa )

2 - با عنایت به آغاز به کار سامانه آموزشیار و امکان وجود خطا در برخی قسمت ها ( از جمله کنترل گرهای رعایت پیش نیاز و هم نیاز و ... ) مقتضی است دانشجویان محترم، به منظور انتخاب و ثبت دروس ضمن مطالعه چارت مصوب رشته خود، صرفا نسبت به اخذ دروس مورد نظر با رعایت تمامی موارد ذکر شده در چارت اقدام فرمایند.

3 - دانشجویان محترم صرفا مجاز به اخذ یک عنوان درس از مجموعه دروس معارف اسلامی می باشند، لذا تمامی مسئولیت حسن انجام این کار بعهده دانشجویان محترم می باشد.

بدیهی است با عنایت به آیین نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه آموزش واحد دماوند پس از پایان حذف و اضافه، واحدهای انتخابی توسط دانشجویان را بررسی و در صورت مشاهده اخذ دروس با عدم رعایت پیش نیاز و یا اخذ بیش از یک عنوان درس از مجموعه دروس گروه معارف، طبق مقررات، دروس انتخابی غیر مجاز را حذف می نماید و امکان استرداد شهریه نیز توسط امور مالی واحد وجود نخواهد داشت.

( حوزه معاونت علمی واحد دماوند )

( ۲ )